• Stránka 1 z 1
[V] Vessko a Lula - NESCHOPNOST
Zdravím
Téma: Neschopnost admina, ignorance
server : "ttt"
Prohřešky : Neřeší RK , RH a pomalu ještě dají ban Vám za to že vůůůbec něco napíšete ( to se týká admina Lula)
Chtěl bych zde podotknout že tihle dva admini neodvádějí dobrou práci , která je od nich očekávána a přesto se cpou do AT.
Vessko
Při prvním demu jsem dostal RK 2x a RH - Navazuju kontakt s adminem (Vessko) ten však odpoví něco ve smyslu jsem tu hlavně kvuli tobě a ti dva hráči nejsou nijak potrestáni. Admin se poté odpojí a vše je řešeno ve steam chatu.
Demo zde : http://leteckaposta.cz/875782270
Vessko č.2 + pozdeji Lula
Toto demo jsem začal natáčet hned poté co jsem dostal RK. Ten se však nijak nevyřešil protože Vessko mě ignoroval. Pak jsem dostal další RK od hráče Mysty a opět jsem na to upozorňoval adminy. Hráče se nijak nezeptali a pomalu jsem dostal ban na chat. Tvrzení že admin na to neměl čas ( tak ať nechodí hrát když nemá čas) času bylo dostatek a voice spam tam nebyl vubec. Jiné věci okolo taky řešit nemusel takže z mojí strany neschopnost admina a totální ignorance.
Další mapu se to mělo vyřešit avšak od admina Lula jsem dostal odpověď ,že nevidí že by nějak Mysty dělal něco zle. Napsal jsem mu ,že to co udělal bylo z minule mapy na ktere byl pocelou dobu Vessko a i Lula někde v pulce natačení.
Díky RakuN.
Téma: Neschopnost admina, ignorance
server : "ttt"
Prohřešky : Neřeší RK , RH a pomalu ještě dají ban Vám za to že vůůůbec něco napíšete ( to se týká admina Lula)
Chtěl bych zde podotknout že tihle dva admini neodvádějí dobrou práci , která je od nich očekávána a přesto se cpou do AT.
Vessko
Při prvním demu jsem dostal RK 2x a RH - Navazuju kontakt s adminem (Vessko) ten však odpoví něco ve smyslu jsem tu hlavně kvuli tobě a ti dva hráči nejsou nijak potrestáni. Admin se poté odpojí a vše je řešeno ve steam chatu.
Demo zde : http://leteckaposta.cz/875782270
Vessko č.2 + pozdeji Lula
Toto demo jsem začal natáčet hned poté co jsem dostal RK. Ten se však nijak nevyřešil protože Vessko mě ignoroval. Pak jsem dostal další RK od hráče Mysty a opět jsem na to upozorňoval adminy. Hráče se nijak nezeptali a pomalu jsem dostal ban na chat. Tvrzení že admin na to neměl čas ( tak ať nechodí hrát když nemá čas) času bylo dostatek a voice spam tam nebyl vubec. Jiné věci okolo taky řešit nemusel takže z mojí strany neschopnost admina a totální ignorance.
Další mapu se to mělo vyřešit avšak od admina Lula jsem dostal odpověď ,že nevidí že by nějak Mysty dělal něco zle. Napsal jsem mu ,že to co udělal bylo z minule mapy na ktere byl pocelou dobu Vessko a i Lula někde v pulce natačení.
Díky RakuN.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
[V] Vessko a Lula - NESCHOPNOST
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vessko a Lula - NESCHOPNOST
Soráč zapoměl jsem dodat ještě dvě dema .
Demo k :Vessko č.2 + pozdeji Lula
č.1 : http://leteckaposta.cz/606123077
č.2 : http://leteckaposta.cz/938769379
Demo k :Vessko č.2 + pozdeji Lula
č.1 : http://leteckaposta.cz/606123077
č.2 : http://leteckaposta.cz/938769379
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
Taky tě zdravím RakuNe,
máš pravdu upozorňoval jsi mě na random kill který jsem já nemohl vidět jelikož jsem se připojil po něm (Nebo jsem aspoň nezaznamenal v konzoli nic o tom že by ten random kill dal)... A nebudu řešit něco co jsem neviděl a nemám ani důkaz že se to opravdu stalo.
A na ty random hity jsem se do konzele díval a nic jsem neviděl, tak nevidím kde jsem měl co řešit.
Jelikož jsi to spamoval tak jsem tě pouze upozorňoval aby jsi přestal.
Myslím si že by jsi se měl už konečně stát ty adminem aby jsi nám ukázal perfektně odváděnou práci admina jak na TTT tak na JB!
Tož vše z mé strany.
Hezký večír.
máš pravdu upozorňoval jsi mě na random kill který jsem já nemohl vidět jelikož jsem se připojil po něm (Nebo jsem aspoň nezaznamenal v konzoli nic o tom že by ten random kill dal)... A nebudu řešit něco co jsem neviděl a nemám ani důkaz že se to opravdu stalo.
A na ty random hity jsem se do konzele díval a nic jsem neviděl, tak nevidím kde jsem měl co řešit.
RakuN píše:Neřeší RK , RH a pomalu ještě dají ban Vám za to že vůůůbec něco napíšete ( to se týká admina Lula)
Jelikož jsi to spamoval tak jsem tě pouze upozorňoval aby jsi přestal.

RakuN píše:Chtěl bych zde podotknout že tihle dva admini neodvádějí dobrou práci , která je od nich očekávána a přesto se cpou do AT.
Myslím si že by jsi se měl už konečně stát ty adminem aby jsi nám ukázal perfektně odváděnou práci admina jak na TTT tak na JB!
Tož vše z mé strany.
Hezký večír.

GO TTT Admin - 24.9.2017 - 13.07.2019 / 1.11.2019 - 21.11.2020
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
-
TenLula - Profesionál
1. dostal si iba RK a 1 RH
2. sam si dal v deme random hity
3. ten random hit neriesim pokial to nieje opakovane
4. k tomu random killu co ti dal zeusix sme sa bavili na steame PM uz v piatok ze bude potrestany slayom ked ho uvidim na servru kedže to bol jednorazový kill.
druhe demo: je jednoznacne vidiet ze som afk cize neopodstatnene
2. sam si dal v deme random hity
3. ten random hit neriesim pokial to nieje opakovane
4. k tomu random killu co ti dal zeusix sme sa bavili na steame PM uz v piatok ze bude potrestany slayom ked ho uvidim na servru kedže to bol jednorazový kill.
druhe demo: je jednoznacne vidiet ze som afk cize neopodstatnene
-
Vessko - Pokročilý
To chceš říct že jsi byl celou mapu AFK ? No řekl bych ,že to bylo uplně jinak. Vzhledem k naší konverzaci na steamu jsi k temu přitupoval tak , že jsi mě ignoroval a čekal jsi že budu hledat jineho admina aby to vyřešil. Tak nějak jsi mi to naznačoval na steamu .
Když jsi byl afk jak tvrdíš, nemáš tam pak chodit hrát ještě k temu když jsi Admin a máš řešit problemy ve hře. Jsi tam potom absolutně k ničemu a pak vznikají komplikace. Každej ti spolkne že jsi byl celou mapu od začátku až do konce afk a pak i druhou mapu( to nevím jestli jsi tam byl protože jsem to řešil s Lulou.)
Dávat hráčům slay , až se připojí na server mi přijde jako uplná kravina. To radši dej ban na 2-4 hod jako jsem dostal já když jsem udělal uplně stejnou chybu. Nebo to netrestej vůbec. Stejně je to teď uplně zbytečný. Řeším tu tvůj přístu a přístup Lula .
S Lulou jsem se taky bavil na steamu a dá se brát v potaz ,že to přehlídl jak mi bylo od nej zděleno , navíc je adminem od 24.9 takže se temu vubec nedivím a dokážu to pochopit. U tebe to ale pochopit nedokážu ,protože je to podle mého určitý druh msty a provokace ze tvojí strany.
Když jsi byl afk jak tvrdíš, nemáš tam pak chodit hrát ještě k temu když jsi Admin a máš řešit problemy ve hře. Jsi tam potom absolutně k ničemu a pak vznikají komplikace. Každej ti spolkne že jsi byl celou mapu od začátku až do konce afk a pak i druhou mapu( to nevím jestli jsi tam byl protože jsem to řešil s Lulou.)
Dávat hráčům slay , až se připojí na server mi přijde jako uplná kravina. To radši dej ban na 2-4 hod jako jsem dostal já když jsem udělal uplně stejnou chybu. Nebo to netrestej vůbec. Stejně je to teď uplně zbytečný. Řeším tu tvůj přístu a přístup Lula .
S Lulou jsem se taky bavil na steamu a dá se brát v potaz ,že to přehlídl jak mi bylo od nej zděleno , navíc je adminem od 24.9 takže se temu vubec nedivím a dokážu to pochopit. U tebe to ale pochopit nedokážu ,protože je to podle mého určitý druh msty a provokace ze tvojí strany.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
Tyhle řeči navíc stejně nic nevyřeší, počkejte až se někdo kompetentní vyjádří, zatím lock kvůli spamu
-
byLife - CS:GO Admin
Když nebudeš dělat naschvály a chovat se nějak normálně, tak pak jakýkoliv řešení problémů bude vypadat jinak. Jestli nechceš dostávat randomy, tak neporušuj pravidla a nesnaž se je z lidí vyprovokovat a nebo do nich dokonce jen tak střílet, jak je i vidět na demu
Admin nemůže řešit situaci u které nebyl ať už se zrovna připojil, nebo si zrovna odskočil třeba na záchod
Železobeton mi příště kontaktuje v PM, pokud se ho stížnost netýká a on se stejně bude chtít vyjádřit
Víc tu nedává smysl, pokud to chceš řešit víc, tak demo vyčasuj
Vyřešeno
Admin nemůže řešit situaci u které nebyl ať už se zrovna připojil, nebo si zrovna odskočil třeba na záchod
Železobeton mi příště kontaktuje v PM, pokud se ho stížnost netýká a on se stejně bude chtít vyjádřit
Víc tu nedává smysl, pokud to chceš řešit víc, tak demo vyčasuj
Vyřešeno

-
TheKibaa - Profesionál
Re: [V] Vessko a Lula - NESCHOPNOST
Cožee ? Jak tam keho random hituju a provokuju ? To má být nejaký vtip nebo ti tohle nakecal Vesko že je provokuju a vyvolávám si sám RK. Tam do nikoho random nestřílím..Doporučuju pořádne zkouknout. Evidentně jsi se na to vubec ani nepodíval a na TS ti Vesko něco vylíčil . Ty jeho teorie bez podložení.
Časovat demo - Pokud se budeš dívat jen na utržky tak to je asi zbytečný. Děkuju za kvalitně odvedenou práci. Jen tak dál.
Dej temu vyřešeno a dopln třeba ještě neoprávněno.. ikdyž je tam jasně vidět kdo je v právu a kdo tam co dělá. Hráči davají RK a RH jen tak ale prostě nejsou nijak potrestáni. No dobře bych byl zvědavej jak by to dopadlo kdybych tohle udělal já. Ale já to už vím bohužel za tohle jsem třeba dostal ban na 2 hod a za daší kill už na 4 hod.
Díky RakuN
Časovat demo - Pokud se budeš dívat jen na utržky tak to je asi zbytečný. Děkuju za kvalitně odvedenou práci. Jen tak dál.
Dej temu vyřešeno a dopln třeba ještě neoprávněno.. ikdyž je tam jasně vidět kdo je v právu a kdo tam co dělá. Hráči davají RK a RH jen tak ale prostě nejsou nijak potrestáni. No dobře bych byl zvědavej jak by to dopadlo kdybych tohle udělal já. Ale já to už vím bohužel za tohle jsem třeba dostal ban na 2 hod a za daší kill už na 4 hod.
Díky RakuN
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
Re: [V] Vessko a Lula - NESCHOPNOST
S nikým jsem tu situaci na TS neřešil
Demo jsem z části viděl, ale na celou hru koukat nebudu. To co jsem psal se tam stalo
Pokud si chceš na něco stěžovat, tak napiš čas, kdy se to v tom demu stalo. Takhle to prostě chodí
Jinak to opravdu vyřešené je a můžeme se vyhnout dalšímu spamu zbytečnýmu
Demo jsem z části viděl, ale na celou hru koukat nebudu. To co jsem psal se tam stalo
Pokud si chceš na něco stěžovat, tak napiš čas, kdy se to v tom demu stalo. Takhle to prostě chodí
Jinak to opravdu vyřešené je a můžeme se vyhnout dalšímu spamu zbytečnýmu

-
TheKibaa - Profesionál
• Stránka 1 z 1