• Stránka 1 z 1
[V] Žádost o zkrácení banu /JB#5/SNDt
Vaše SID: STEAM_0:0:174264444
Odkaz/screen banu z banlistu: https://ctrlv.cz/nLzN
Popíšte čo sa stalo: Zdravím , jsem bratr ßochníka , a pokusil sem se jít do CT , když v tom sem dostal BAN za udajné obcházení banu , bohužel já jsem nevěděl že bratr dostal ban ... a na banlsit sem nekoukal ... takže tímhle bych chtěl požádat o zkrácení banu , a slibuju že přístě , jakmile půjdu na JB zkontroluju bnalist jestli bratr nemá ban.
Díky a přeji hezdý den , Bochníkův bratr
Odkaz/screen banu z banlistu: https://ctrlv.cz/nLzN
Popíšte čo sa stalo: Zdravím , jsem bratr ßochníka , a pokusil sem se jít do CT , když v tom sem dostal BAN za udajné obcházení banu , bohužel já jsem nevěděl že bratr dostal ban ... a na banlsit sem nekoukal ... takže tímhle bych chtěl požádat o zkrácení banu , a slibuju že přístě , jakmile půjdu na JB zkontroluju bnalist jestli bratr nemá ban.

-
SorryJako - Kolemjdoucí
[V] Žádost o zkrácení banu /JB#5/SNDt
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o zkrácení banu /JB#5/SNDt
Ahoj,
tvůj ať už bratr nebo ty, nejsem si jistý kdo je kdo, má na svém kontě skoro 50 banů, když nepočítám ingame, kdyby ano, tak má přes 50 a proto mu nehodlám ban zkrátit, ať už to byla chyba kohokoliv.
Pokud nechceš aby se to opakovalo, tak se příště podívej do toho bl přesně tak, jak si psal
unban/zkrácení banu zamítám
tvůj ať už bratr nebo ty, nejsem si jistý kdo je kdo, má na svém kontě skoro 50 banů, když nepočítám ingame, kdyby ano, tak má přes 50 a proto mu nehodlám ban zkrátit, ať už to byla chyba kohokoliv.
Pokud nechceš aby se to opakovalo, tak se příště podívej do toho bl přesně tak, jak si psal
-
byLife - CS:GO Admin
Re: Žádost o zkrácení banu /JB#5/SNDt
byLife píše:Ahoj,
A to se to nedá vyřešit tak že ban zkrátíš pouze mě ? jelikož on má ban do 6.10 já do 8.10 a v podstatě za nic
-
SorryJako - Kolemjdoucí
Re: [V] Žádost o zkrácení banu /JB#5/SNDt
Ahoj, v podstate za nič to neni
Keby si tu aspoň napísal, že som sa ťa ešte na minulej mape opýtal, prečo si išiel do CT, nič si neodpovedal... tak som to nechal tak
No prišlo na druhú mapu a pripojím sa a kuknem do tabu a kto je to u CT ?
sám pán bratr ßochnika
prehodil si sa, keďže si púštal niekoho a ja som ti potom dal ban
a keď som si prešiel tvoj banlist tak som našiel 2 bany z 30.9.2017 ... 1 bol udelený 15:54 a druhý 19:40 za Neznalosť pravidiel, z čoho mi vyplýva, že to bol asi slam 
Ten ban pre tvojho brata som vybavoval ja a predĺžil sa okolo 22:00 29.9.2017, čo znamená deň predtým

Keby si tu aspoň napísal, že som sa ťa ešte na minulej mape opýtal, prečo si išiel do CT, nič si neodpovedal... tak som to nechal tak

No prišlo na druhú mapu a pripojím sa a kuknem do tabu a kto je to u CT ?

Ten ban pre tvojho brata som vybavoval ja a predĺžil sa okolo 22:00 29.9.2017, čo znamená deň predtým

-
sndT - Drbna
S1nd3T píše:Ahoj, v podstate za nič to neni![]()
Keby si tu aspoň napísal, že som sa ťa ešte na minulej mape opýtal, prečo si išiel do CT, nič si neodpovedal... tak som to nechal tak![]()
No prišlo na druhú mapu a pripojím sa a kuknem do tabu a kto je to u CT ?sám pán bratr ßochnika
prehodil si sa, keďže si púštal niekoho a ja som ti potom dal ban
a keď som si prešiel tvoj banlist tak som našiel 2 bany z 30.9.2017 ... 1 bol udelený 15:54 a druhý 19:40 za Neznalosť pravidiel, z čoho mi vyplýva, že to bol asi slam
A aspoň prosím to zkrácení

e.sndT - To zkrátenie banu je na vyšších osobách ..Life ti už napísal, že žiadne skrátenie nebude, čo musíš rešpektovať ... ani ja osobne by som ti to nezkracoval z dôvodu toho, že deň na to si dostal 2 bany za slam ...

-
SorryJako - Kolemjdoucí
S vámi dvěma je to každou chvíli něco. Bochnik opakovaně porušuje pravidla serveru a pokud mu nebude stačit tento týdenní ban, dostane měsíc, následně mu zamezíme možnost chodit k CT úplně. Ty ho v tom očividně podporuješ a myslíš si, že jsi docela frajer. No, opak je pravdou. Jestliže chodíte na servery kazit hru a provokovat adminy, pak jste blbci, se kterými tak bude nakládáno. Servery jsou pro lidi, co si chtějí normálně zahrát, ne pro blby, co tam chodí kazit hru.
Jestliže bys měl v plánu se začít chovat normálně, pak se budeme bavit úplně jinak. Do té doby máš prostě smůlu.
Ban ti nezkrátíme.
Jestliže bys měl v plánu se začít chovat normálně, pak se budeme bavit úplně jinak. Do té doby máš prostě smůlu.
Ban ti nezkrátíme.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1