• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Žiadosť o práva na JailBreak
Názov - sekcia, nick : JailBreak , ujo/Benito
Ahoj, rád by som si požiadal o práva na jailbreak servery .
Nick v hre : ujo/Benito
Nick na fóre : ujo
Profil na fóre : ujo-u2738.html
Vek : 19
Steam nick : Benito
Steam ID : STEAM_0:0:200412047
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1549
Bany alebo prehrešky : Na svojom konte mám - Ban za mfk, pričom som zle porozumel Simona a zabil 3 hráčov, zo situácii som sa poučil. Ban za zabitie admina pri grabe, popis situácii : po otvorení ciel som šiel zabiť CT(admina) pričom som si nevšimol že CT (admin) za mnou grabuje hráča. Ban za nadávky. Ban na 10min za spam.
Niečo o sebe : Ahoj, moje meno je Jerguš a mám dokončenú hotelovú akadémiu. Som spoločenský typ. Momentálne už rok pracujem v zahraničí (Sev. Írsku). Vo voľnom čase chodím do fitka, von s priateľmi a hrávam CS 1.6 v poslednom čase aj CS GO. V CS 1.6 hrám najčastejšie na jailbreak serveroch kde som aj akademikom ale občas zájdem aj na Furien alebo Publlic.
Prečo by som chcel práva : Práva by som chcel hlavne preto lebo sa dosť často stretávam s porušovaním pravidiel ktoré kazí hru ostatným hráčom. Preto by som rád pomáhal kde sa dá k spríjemneniu hry hráčom.
Veľmi pekne ďakujem, s pozdravom ujo/Benito .
Ahoj, rád by som si požiadal o práva na jailbreak servery .
Nick v hre : ujo/Benito
Nick na fóre : ujo
Profil na fóre : ujo-u2738.html
Vek : 19
Steam nick : Benito
Steam ID : STEAM_0:0:200412047
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1549
Bany alebo prehrešky : Na svojom konte mám - Ban za mfk, pričom som zle porozumel Simona a zabil 3 hráčov, zo situácii som sa poučil. Ban za zabitie admina pri grabe, popis situácii : po otvorení ciel som šiel zabiť CT(admina) pričom som si nevšimol že CT (admin) za mnou grabuje hráča. Ban za nadávky. Ban na 10min za spam.
Niečo o sebe : Ahoj, moje meno je Jerguš a mám dokončenú hotelovú akadémiu. Som spoločenský typ. Momentálne už rok pracujem v zahraničí (Sev. Írsku). Vo voľnom čase chodím do fitka, von s priateľmi a hrávam CS 1.6 v poslednom čase aj CS GO. V CS 1.6 hrám najčastejšie na jailbreak serveroch kde som aj akademikom ale občas zájdem aj na Furien alebo Publlic.
Prečo by som chcel práva : Práva by som chcel hlavne preto lebo sa dosť často stretávam s porušovaním pravidiel ktoré kazí hru ostatným hráčom. Preto by som rád pomáhal kde sa dá k spríjemneniu hry hráčom.
Veľmi pekne ďakujem, s pozdravom ujo/Benito .
-
ujo - Zkušený
[Prijatý] Žiadosť o práva na JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na JailBreak
Ahoj,
mohu o hraci rict jen nasledujici... setkavam se s nim casto na serveru, pravidla pri me pritomnosti ovlada a pri me nepritomnosti me neustale spamuje steam, at nekam jdu a poresim.
Hodne stesti...
mohu o hraci rict jen nasledujici... setkavam se s nim casto na serveru, pravidla pri me pritomnosti ovlada a pri me nepritomnosti me neustale spamuje steam, at nekam jdu a poresim.
Hodne stesti...

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
S žiadateľom som mal možnosť hrávať tak pridám nejakú tú skúsenosť:
je to rozumný hráč, správa sa slušne, má zábavné kola za simona, pravidlá si myslím že ovláda super, ale samozrejme to ukáže len test, hráčov upozorňuje ak spravia nejaký prehrešok, no a nájdu sa aj taký čo si to vysvetliť nenechajú a tých nahlási do PPčiek.
je to rozumný hráč, správa sa slušne, má zábavné kola za simona, pravidlá si myslím že ovláda super, ale samozrejme to ukáže len test, hráčov upozorňuje ak spravia nejaký prehrešok, no a nájdu sa aj taký čo si to vysvetliť nenechajú a tých nahlási do PPčiek.
-
Dioxin - Spamer
Zkusime to s tebou. Chytni si Habse nebo me a domluv se ne pohovoru.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Pohovor] Žiadosť o práva na JailBreak
Test bol nad sily uchádzača.
-
Habs - Spamer
Re: [Zamietnuté po teste] Žiadosť o práva na JailBreak
Tak tentokrát testom prešiel.
Prijatý, vitaj.
Prijatý, vitaj.
-
Knedlajs - Spamer Veterán