• Stránka 1 z 1
Jail1
Smajlos.
Situacia - ten primitiv (jeden hrac od T - Isaaac) odkedy som ho zabil mi nadaval do sukromnej a kazde druhe kolo mi dal fk, okrem toho som mal vd a free atakoval ma na 1hp, kedze uz nebolo co robit ked som vedel, ze ma zabije, zabil som aspon ct. Na to sa mi opat smial. Tak som sa na*ral a nadal mu lebo je to podla mna uplny *****.
Predchadzalo tomu 5x napisanie o pomoc admina a 5x som sa dopytoval ci tu nejaky admin je a opisoval doc chatu situaciu. ANI RAZ SA NEOZVAL, no ked som mu nadal ja a nemal som naladu davat to cez sukromku, zrazu si pocitil potrebu zlepsovat server?
Spite spolu alebo inak nechapem???
Situacia - ten primitiv (jeden hrac od T - Isaaac) odkedy som ho zabil mi nadaval do sukromnej a kazde druhe kolo mi dal fk, okrem toho som mal vd a free atakoval ma na 1hp, kedze uz nebolo co robit ked som vedel, ze ma zabije, zabil som aspon ct. Na to sa mi opat smial. Tak som sa na*ral a nadal mu lebo je to podla mna uplny *****.
Predchadzalo tomu 5x napisanie o pomoc admina a 5x som sa dopytoval ci tu nejaky admin je a opisoval doc chatu situaciu. ANI RAZ SA NEOZVAL, no ked som mu nadal ja a nemal som naladu davat to cez sukromku, zrazu si pocitil potrebu zlepsovat server?
Spite spolu alebo inak nechapem???
- Lajkgamesites
- Kolemjdoucí
Re: Jail1
isacova sk urven ma mka.
uz jej nebudem platit.
Ak ti nadával do pošty mal si si dať ignoranciu správ a bol by pokoj a ty si nemusel nadávať do jeho rodiny.
Na servery som si nevšimol že ti hráč dal FK alebo ti dával FA. Ak máš k tomu dôkazy tak ho nahlas do porušenia pravidel JB.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Tak ked nezvladas funkciu a 5x ty vyzvem a nie si schopny odpisat, rob nieco so zivotom, vypni hru a venuj sa radsej podstatnejsim veciem, lebo takto len kazis hru ostatnym. Pekny den
E.Smajlos - Kazím hru tým že som nevidel tvoj FK ak vôbec to bol FK. To mám mať oči len na tebe a na ostatných hráčov sa nemám dívať ? Kazíš tu hru akurát ty a to tvojím správaním.
E.Smajlos - Kazím hru tým že som nevidel tvoj FK ak vôbec to bol FK. To mám mať oči len na tebe a na ostatných hráčov sa nemám dívať ? Kazíš tu hru akurát ty a to tvojím správaním.
- Lajkgamesites
- Kolemjdoucí
Maxipes píše:Stiznost zamitam.
Nikde som o nic nezisdal, len pisem, ze smajlos nezvlada funkciu a je aktivny po funuse a hlavne v zlom smere - nany mali padat inde.
Prispevok nadomnou ten **** isac ziada unban, pricom uz mal 2 permy - z toho si inteligent urobi obraz co sa dialo a prevo som mal realciu ako som mal

Mozete vlakno uzatvorit a popripade preskolit smajlosa a mozno znizit jeho aroganciu. Nech sa dari.
E.Smajlos - Preškoliť ma ,znížiť aroganciu. Daj mi k týmto tvojím tvrdeniam dôkazy. Ideš písať takéto blbosti keď ty sám nevieš základné pravidlá a už vôbec nepoznáš slušné správanie.
- Lajkgamesites
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1