Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijatý] Jailbreak / Banan

Příspěvekod Safiron8 » 04 říj 2017, 22:26

Dobrý den, rád bych si požádal o admin práva na Jailbreak serverech.

Nick ve hře: Banan

Nick na fóru: Safiron8

Profil na fóru: safiron8-u41945.html

Věk : 17 Let

Steam nick : Safiron

Steam ID : STEAM_0:1:71393673

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=151171

Nějaké bany nebo prohřešky : 2 Bany zde na Gamesites, jinde nehraji. Tak začneme u toho 30ti minutového za bugování zbraní. Šlo o to, že jsem si na mapě jail_brazilian bugl zbraň do dalšího kola a zabil s ní CT. Admin mi místo kicku/slaye udělil rovnou ban. Co se týče toho druhého banu, tak byl večer a na serveru jsme byly 2CT a 1T. Jelikož se hrála mapa, kterou jsem v té době moc neznal, tak jsem se jí rozhodl trošku prostudovat. Napsal jsem Tčku ať jde duel armagedonů a nezabíjí mě. Chvíli na to se připojil admin a dal mi zákaz k CT za kažení hry. Tímto bych se chtěl omluvit všem, kterým jsem způsobil potíže, mrzí mě to a beru si z toho ponaučení do budoucna.

Něco o mně : Zdravím, jmenuji se Adolf a je mi 17. Již třetím rokem studuji obor Informační Technologie na SPŠ v Ústí nad Labem. Ve volném čase se věnuji programování, hraní her, hře na kytaru, florbalu nebo se kouknu na nějaký seriál či anime. Sám sebe bych popsal jako strašného introverta, ale i přesto s lidmi vycházím dobře. CS 1.6 hraji už asi 6 let když počítám i dobu strávenou na NS. Z toho jsem asi 3 roky s přestávkami strávil zde na Jailbreaku.

Proč by jsem chtěl adminovat na GS? : Poslední dobou se setkávám stále s více hráči, kteří porušují pravidla a jinak se snaží znepříjemňovat ostatním hru. Dokončil jsem Akademii, tak bych chtěl problémy s hráči řešit ihned na místě. Chci pomáhat ostatním, kteří si nevědí rady nebo je alespoň navést správným směrem. Chci se stát součástí tohoto portálu, jeho komunity a pomáhat mu rozvíjet se.

Děkuji za váš čas věnovaný této žádosti a doufám, že se s vámi budu moci setkat u pohovoru. Safiron.
STEAM - http://steamcommunity.com/id/safiron8
CS 1.6 Admin JB 1.11.2017 - 1.1.2019 (Díky za rok plný zábavy <3)
RIP JailBreak #8 my beloved
Safiron8
Zkušený
Zkušený

[Prijatý] Jailbreak / Banan

od Rumcajz » 04 říj 2017, 22:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak / Banan

Příspěvekod Maxipes » 05 říj 2017, 08:30

Prosim adminy o reference.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Poland » 05 říj 2017, 12:32

Ahoj,

Kvůli mé nemoci jsem promarnil dost příležitostí se vyjádřit. Tak si aspoň na jednu čas najdu. S hráčem se celkem často potkávám v poslední době na serverech, kde jsem si obzvlášť nevšiml žádných větších mezer v pravidlech. Také mi dosti spamuje steam, abych došel na server a pár lumpům domluvil. Pro mě určitě slušný kandidát. Jediné, co mu mohu vytknout je to, ze v PP nahrává dema pod názvem demo.dem jako dalších milión lidí :lol:

Hodně štěstí.
-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Habs » 08 říj 2017, 14:54 VIP

Vyskusas si test, ohladom termínu napis mne alebo Maxipsovi.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Pohovor] Jailbreak / Banan

Příspěvekod Knedlajs » 01 lis 2017, 18:13 VIP

Testom prešiel.

Prijatý, vitaj! ;-)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábory Adminů