• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Žádost o práva na JB
Název : JailBreak/Deyn
Zdravím, rád bych požádal o admin práva na JailBreak servery.
Nick ve hře : Deyn
Nick na fórum : TriiT
Profil na fórum : link
Věk : 16
Steam nick : Deyn
Steam ID : STEAM_0:1:122024251
Hlstats : link
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Žádné nemám
Něco o sobě : Ahoj, jmenuji si Daniel a chodím do 2. ročníku na střední škole. Už přes 8 let hraji závodně fotbal. Možná si mě někdo pamatuje, jelikož jsem tu 2 roky zpátky působil jako Admin-akademik, ale kvůli nedostatku času, jsem musel odejít. Přes dva roky jsem spíše hrával CS:GO, než 1.6. Ale zhruba před měsícem mě zase chytl ten oldschool a hlavně jailbreak.
Prč by jsem chtěl na GS adminovat? : Jde o to, že bych rád eliminoval vulgaritu hráčů a celkově jejich chování buď u T, či už u CT. Samozřejmě pochopím srandu, ale neustálé vulgarismy, spamování, či neschopnost je netolerovatelná. Také bych rád komunikoval a spolupracoval s ostatními členy AT.
Díky za odpovědi
Zdravím, rád bych požádal o admin práva na JailBreak servery.
Nick ve hře : Deyn
Nick na fórum : TriiT
Profil na fórum : link
Věk : 16
Steam nick : Deyn
Steam ID : STEAM_0:1:122024251
Hlstats : link
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Žádné nemám
Něco o sobě : Ahoj, jmenuji si Daniel a chodím do 2. ročníku na střední škole. Už přes 8 let hraji závodně fotbal. Možná si mě někdo pamatuje, jelikož jsem tu 2 roky zpátky působil jako Admin-akademik, ale kvůli nedostatku času, jsem musel odejít. Přes dva roky jsem spíše hrával CS:GO, než 1.6. Ale zhruba před měsícem mě zase chytl ten oldschool a hlavně jailbreak.
Prč by jsem chtěl na GS adminovat? : Jde o to, že bych rád eliminoval vulgaritu hráčů a celkově jejich chování buď u T, či už u CT. Samozřejmě pochopím srandu, ale neustálé vulgarismy, spamování, či neschopnost je netolerovatelná. Také bych rád komunikoval a spolupracoval s ostatními členy AT.
Díky za odpovědi

Born in pu*sy, die in stüssy.
-
TriiT - Pokročilý
[Prijatý] Žádost o práva na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JB
Zdravím, další super kandidát na admina, takže jdeme na to.
Tento hráč často hrává na jedničce. Což je dobře, admini si ho lépe všimnou. Má rázný postoj a dokáže si jak CT tak i hráče urovnat aby hra byla co nejvíce plynulá a zábavná. Pravidla též ovládá a dobře odolává tlaku, který někdy na něj admini vyvijí. Tohoto hráče mohu určitě doporučit.
Hodně štěstí
.
Tento hráč často hrává na jedničce. Což je dobře, admini si ho lépe všimnou. Má rázný postoj a dokáže si jak CT tak i hráče urovnat aby hra byla co nejvíce plynulá a zábavná. Pravidla též ovládá a dobře odolává tlaku, který někdy na něj admini vyvijí. Tohoto hráče mohu určitě doporučit.
Hodně štěstí

-
Paulee - Profesionál
Jsou to skoro 2 roky, co jsi byl akademikem. Proc jsi akademii nedokoncil?
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Ahoj maxipse,
jestli máš na mysli akademii, jako nahlašování do PP, tak to jsem úspěšně dokočil. Ale jako Admin-akademii jsem nedokočil, kvůli nedostatku času na učení, jelikož jsem se připravoval na přijímací zkoušky. Nechal jsem se zrušit na vlastní žádost. Po čase mi došlo, že jsem mohl dále klidně pokračovat, jelikož jsem si svůj čas dokázal rozvrhnout tak, abych měl čas na učení i na hry
Bohužel už bylo pozdě
jestli máš na mysli akademii, jako nahlašování do PP, tak to jsem úspěšně dokočil. Ale jako Admin-akademii jsem nedokočil, kvůli nedostatku času na učení, jelikož jsem se připravoval na přijímací zkoušky. Nechal jsem se zrušit na vlastní žádost. Po čase mi došlo, že jsem mohl dále klidně pokračovat, jelikož jsem si svůj čas dokázal rozvrhnout tak, abych měl čas na učení i na hry

Born in pu*sy, die in stüssy.
-
TriiT - Pokročilý
Hlaseni mas z minulosti kupu, v te nedavne vsak jen dve. Pridej dalsich 12 zabanovanych a napis mi.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Zadatel splnil stanovene podminky, vyzkousi si test. Napis Habsovi nebo mne a domluv si termin.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Pohovor] Žádost o práva na JB
Po teste z pravidiel prijatý
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1