• Stránka 1 z 1
BINDY PRO SIMONA
Zdravím,
chtěl bych poprosit nějakou hodnou duši, která by si udělala čas na to aby mi sem vypsala všechny užitečné bindy pro simona.
Mám na mysli například : Hod kostkou
Stopky
...atd
Předem děkuji!
chtěl bych poprosit nějakou hodnou duši, která by si udělala čas na to aby mi sem vypsala všechny užitečné bindy pro simona.
Mám na mysli například : Hod kostkou
Stopky
...atd
Předem děkuji!
-
goldcigoreal - Kolemjdoucí
BINDY PRO SIMONA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BINDY PRO SIMONA
Na to všetko ti stačí jeden jediný bind a to: bind "n" "say /simon". 
Týmto bindom si dokážeš vziať Simona, ako aj následne otvoriť Simon menu, ktoré je také prehľadné, že sa to už snáď prehľadnejšie ani spraviť nedalo. A tam nájdeš všetko.

Týmto bindom si dokážeš vziať Simona, ako aj následne otvoriť Simon menu, ktoré je také prehľadné, že sa to už snáď prehľadnejšie ani spraviť nedalo. A tam nájdeš všetko.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Ano to vím, jen mě napadlo že né každého bude bavit čekat než v menu najdu například příklad, atd..
Ale tak asi to tedy budu dělat přes menu.

Ale tak asi to tedy budu dělat přes menu.
-
goldcigoreal - Kolemjdoucí
Ty si Simon, ty tvoríš hru. Ak ju chcú mať zábavnú, tak počkajú. O to sa neboj.
Čím častejšie budeš hrať za CT a Simona, tým ľahšie sa ti bude v menu orientovať. A ktovie. Možno nakoniec budeš vedieť za sekundu nahádzať do chatu 4 príklady a rozdať 12 správnych VD.

Čím častejšie budeš hrať za CT a Simona, tým ľahšie sa ti bude v menu orientovať. A ktovie. Možno nakoniec budeš vedieť za sekundu nahádzať do chatu 4 príklady a rozdať 12 správnych VD.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Knedlajs píše:Čím častejšie budeš hrať za CT a Simona, tým ľahšie sa ti bude v menu orientovať.
Tak s tímto musím NAPROSTO souhlasit.Když jsem začínal hrát, v simon menu jsem se vůbec nevyznal.Teď, po skoro roce, ovládám simon menu skoro poslepu.

e. Knedlík: Klamár...

Kopr21 EVIP na JB6mini
Přeji hezký den.

Přeji hezký den.

-
Kopr21 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1