Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

Zapomenuté aktivační kódy

Příspěvekod Herodothos » 05 říj 2017, 18:56

Zdravím. Předem bych chtěl upozornit na jednu věc. Jsem si vědom, že za tento problém nezodpovídá server Gamesites. Je to čistě má blbost, ale chtěl bych Vás zde alespoň poprosit o radu, jestli s tím půjde něco dělat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nickname na serveru: HEr0

Kde mám VIP: Avatar Battle 1 - ExtraVIP |Jailbreak 5 - ExtraVIP

Jak je VIP staré: Několik let. Přesné datumy si bohužel nepamatuji.

Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Přibližně před rokem

Popis problému: Opět jsem po nějaké době zatoužil si na Vašem serveru zahrát servery Avatar Battle a Jailbreak. Na těchto
serverech jsem přibližně před rokem vlastnil na nicku HEr0 ExtraVIP výhody. Před tím rokem mne to již
omrzelo a servery jsem přestal hrát.
Nyní po roce bych si opět rád zahrál. Mám nový počítač, avšak ačkoliv jsem přecházel i dříve z jednoho
počítače na druhý, výhody mi vždy fungovaly na GSPlay. Bohužel v této době obsahuje tato složka vir
malware. Složku GSPlay jsem proto ihned odstranil. Spustil jsem Váš Counter Strike 1.6 NonSteam, avšak zde
se mi ExtraVIP výhody nezobrazovaly a ani nezobrazují. Chtěl jsem si je tam aktivovat, avšak nemohu nalézt
emaily s kódy.
Prolezl jsem celý email, který mám zadaný v registrování účtu a také další, na kterých by to mohlo být, avšak
nikde jsem dané maily nenalezl. Proto se obracím na Vás. Byla by nějaká možnost, jak by se daly výhody
dohledat? Nepamatuji si, že bych maily mazal, ale prostě tam nejsou.
Jsem schopen dodat nick, na kterém byly výhody i starý účet zde na webu + emailovou adresu, avšak, nejsem
si jist, jestli by Vám to nějak pomohlo.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pokud by byla jakákoliv možnost, jak by se tento problém dal vyřešit, tak mi prosím napište sem do komentářů, či mne kontaktuje v soukromé zprávě. Budu rád za jakoukoliv pomoc.

HEr0
Herodothos
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zapomenuté aktivační kódy

od Rumcajz » 05 říj 2017, 18:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zapomenuté aktivační kódy

Příspěvekod HELLzOmbie » 05 říj 2017, 20:17 VIP

!! UPOZORNĚNÍ !!

Tento e-mail si pečlivě uschovej (zálohuj, vytiskni ...), protože se může stát, že tvoje výhody nebudou fungovat.
V takovém případě je nutné zopakovat postup znovu! Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled

Môžeš skúsiť napísať Petovi PM alebo do VIP Poradne (chat) v pravom dolnom rohu
Obrázek
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
HELLzOmbie
Minecraft admin
Minecraft admin

Zpět na VIP poradna