• Stránka 1 z 1
SUPERHERO
Dobrý den mám problém na vašem serveru SUPER HERO včera jsem normálně hrál a dneska jsem se přihlásil a neměl jsem svoje lvly ani EVIP, které jsem si koupil EVIP mám na jméno DavKA a na serveru se jmenuji APOKALYPSA-DavKA což nikdy dřív nevadilo jelikož tam bylo jméno jako základ ale to by stejně nezpůsobylo ztrátu lvlu
děkuji za vyřešení mého problému
jinak zkoušel jsem vypnutí CS i čekání na další mapu nic nezměnilo
děkuji DavKA
děkuji za vyřešení mého problému
jinak zkoušel jsem vypnutí CS i čekání na další mapu nic nezměnilo
děkuji DavKA
-
Davka - Kolemjdoucí
Re: SUPERHERO
Máš steam alebo Nonsteam?
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
Ahoj, jelikož si psal v mini chatu že máš NS verzi hry, tak to že ti zmizeli lvl je způsobeno změnou herní ID, což se bohužel u NS stává často. Proto je lepší si zakoupit Steam verzi hry. Co se týče tvého EVIP tak stačí zopakovat postup z emailu co ti přišel při aktivaci.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
to není možné hraju to doma na stejné WiFi a na stejném počítači takže to nemůže být změnou ID
-
Davka - Kolemjdoucí
Jo a zapomněl jsem vám říct že jsem si koupil EVIP chvilku jsem hrál a pak jsem to vypnul a druhý den už jsem neměl nic
-
Davka - Kolemjdoucí
Pro Aktivaci Evip a VIP výhod zopakuj postup z VIP emailu, který ti přišel.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
a co ty lvly to mi nevrátíte?? přece se mi nemůže změnit IP ani ID adresa když jsem na stejným počítači i na stejný wifi, takže to musí být nějaká chyba serveru
já jsem slušně hrající člověk co nenadává, nespamuje, necheatuje, ani nedělá nic proti pravidlům takže si myslím že by mojí žádosti mělo být vyhověno
já jsem slušně hrající člověk co nenadává, nespamuje, necheatuje, ani nedělá nic proti pravidlům takže si myslím že by mojí žádosti mělo být vyhověno
-
Davka - Kolemjdoucí
jo a to VIP ani EVIP nejde zadat jelikož mi to píše že už jsem to zadal a že tento hráč již má aktivované EVIP takže nemám ani lvly ani EVIP, které jsem si poctivě koupil a přál bych si aby tento problém už někdo konečně řešil jelikož snad máte něco na svých stránkách a jelikož taky pracuji pro firmu takže vím že co je na stránce webu to je závazné pro obě strany a jelikož já jsem nic neporušil tak nechci doplácet na chybu vašeho serveru jenom pro to že jsem si nekoupil originální CS
byl bych rád kdyby to začal řešit hlavní ADMIN a vrátil věci do pořádku
jeden poslal bych vám svoje ID IP atd co všechno potřebujete ale kvůli problému který zřejmě nikdo neumí vyřešit a nikdo neví jestli by to orig, CS dokázal opravit tak vám to poslat nemohu.
zde je můj problém: https://www.youtube.com/watch?v=0wQgnOzKKRo
děkuji DavKA
byl bych rád kdyby to začal řešit hlavní ADMIN a vrátil věci do pořádku
jeden poslal bych vám svoje ID IP atd co všechno potřebujete ale kvůli problému který zřejmě nikdo neumí vyřešit a nikdo neví jestli by to orig, CS dokázal opravit tak vám to poslat nemohu.
zde je můj problém: https://www.youtube.com/watch?v=0wQgnOzKKRo
děkuji DavKA
-
Davka - Kolemjdoucí
http://leteckaposta.cz/227615795
Tak EVIP se povedlo a ukázalo se mi tohle a podle těch statistik bych měl mít větší lvl děkuji
Tak EVIP se povedlo a ukázalo se mi tohle a podle těch statistik bych měl mít větší lvl děkuji
-
Davka - Kolemjdoucí
S lvly nic neuděláme. U NS se ti nemusí změnit IP a můžeš mít novou ID. Z tohoto důvody si přišel o svoje lvl, které ti nikdo nevrátí.
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
koukejte si to už spravit já jsem překousl že mi jednou zmizí lvly ale to že jsem udělal znova lvl 8 a zase mi to zmizí to už není normální!! Koukejte to dát dokupy a chci vrátit lvl min. 12 já si kvůli vašim chybám nebudu kupovat ORIGINAL CS
na tohle nemám náladu člověk přijde z práce chce si chvilku zahrát a zase se akorát nasere protože váš server zřejmě nedokáže rozeznat ID a IP hraju doma na svojí wifi a jsem jediný kdo to hraje takže není možnost záměny
a ať to začne řešit HL. GM. nebo lépe správce serveru
jo a dal jsem si jméno bez cechu takže není možnost že by to bylo změnou jména
DavKA
na tohle nemám náladu člověk přijde z práce chce si chvilku zahrát a zase se akorát nasere protože váš server zřejmě nedokáže rozeznat ID a IP hraju doma na svojí wifi a jsem jediný kdo to hraje takže není možnost záměny
DavKA
-
Davka - Kolemjdoucí
Davka píše:koukejte si to už spravit já jsem překousl že mi jednou zmizí lvly ale to že jsem udělal znova lvl 8 a zase mi to zmizí to už není normální!! Koukejte to dát dokupy a chci vrátit lvl min. 12 já si kvůli vašim chybám nebudu kupovat ORIGINAL CS
DavKA
Hele, kamo, vis, ze vlastnit neoriginal se nesmi? Pokud se nepletu, tak Valve nevydalo zadne CS 1.6 nonSteam, tudiz si ho bud kup a nebo se smir s tim, ze ti cas od casu levely padnou. A budu se asi opakovat, pripadne citovat nekoho jineho... kdyz se ti tu nelibi, tak tu nehraj. Kazdopadne na nas nekric.

RohlIK !!
vrrrrrr
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Hold toto není chyba Serverů, toto je tvoje chyba.
Nejlíp by jsi udělal, kdyby sis koupil Originální hru Counter-Strike a neotravoval s tím zbytečně.
Můžeš si tam znovu nasbírat levely a hrát spokojeně bez strát (případně nálezů
)

Život je hořký, Garlinovi dík
.
Jak řešit stížnost na Adminy

Jak řešit stížnost na Adminy

-
BOTka - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1