• Stránka 1 z 1
[Z] Akarii/JB
Zdravím !
Nick na serveru: ?#Akarii
SID: STEAM_1:1:212155033
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 14 +dodělaná akademie
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php
Bany, které jsem dostal: jeden ban za mfk.
Něco o mně: Jmenuji se Ondřej, pocházím z Příbrami, ale žiju v Bohutíně se svojí rodinou. V csgo mě hodně
baví jailbreak... a přesto se někdy jdu kouknou do reálného světa a hraju florbal a basketbal. Na portálu Gamesites hraji přibližně 3 roky..
Proč právě já: Moc mě baví hrát JailBreak. Pravidla zvládám celkově dobře. S admin menu jsem se seznámil
na mém serveru (který již není). Moc se mi líbí komunita, která se zlepšuje a chci tomu pomoct!
Zkušenosti s CS:GO: nahraných mám 2k hodin když počítám všechny učty. Jak už jsem říkal na rank nehraju. Dropl jsem z G1 do SEM
za 16 vyhraných kompetů.
Případné poznámky: od poslední žádosti se nic nezměnilo
Nick na serveru: ?#Akarii
SID: STEAM_1:1:212155033
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 14 +dodělaná akademie
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php
Bany, které jsem dostal: jeden ban za mfk.
Něco o mně: Jmenuji se Ondřej, pocházím z Příbrami, ale žiju v Bohutíně se svojí rodinou. V csgo mě hodně
baví jailbreak... a přesto se někdy jdu kouknou do reálného světa a hraju florbal a basketbal. Na portálu Gamesites hraji přibližně 3 roky..
Proč právě já: Moc mě baví hrát JailBreak. Pravidla zvládám celkově dobře. S admin menu jsem se seznámil
na mém serveru (který již není). Moc se mi líbí komunita, která se zlepšuje a chci tomu pomoct!
Zkušenosti s CS:GO: nahraných mám 2k hodin když počítám všechny učty. Jak už jsem říkal na rank nehraju. Dropl jsem z G1 do SEM
za 16 vyhraných kompetů.
Případné poznámky: od poslední žádosti se nic nezměnilo
-
OndRage - Zkušený
[Z] Akarii/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akarii/JB
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1