Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žádost o práva/GuHHH666/JB's

Příspěvekod GuHHH666 » 08 říj 2017, 08:27 VIP

Nick na serveru: GuHHH666

SID: STEAM_0:1:97942402

Sekce, na které chci práva: JB's

Věk: 14 let

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3758

Bany, které jsem dostal: Dostal jsem jenom jeden ban. Bylo to údajně za házení gun TT. O banu sem nevěděl do té doby než sem si požádal o akademika. Za ten ban se moc omlouvám.

Něco o mně: Jmenuji se Rudolf. Baví mně hraní JB's a Judo, samozřejmě i hraní dalších pc her. Chodím do 9. třídy na ZŠ Moravská. Bydlím v Havířově.

Proč právě já: Celkem dobře ovládám JB pravidla a jako admin bych nemusel být špatný. S JB's mám velké zkušenosti Začínal sem na jiných serverech, a potom sem se dostal ke gamesites JB's kde už cca půl roku aktivně hraji.

Zkušenosti s CS:GO: V CS:GO mám nahráno přes 1900 hodin z toho cca přes 600 hodin JB's. Můj aktuální rank je sice jen Gold Nova 2 ale to snad ničemu nevadí :) (nehraju moc kompety).
GuHHH666
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

[Z] Žádost o práva/GuHHH666/JB's

od Rumcajz » 08 říj 2017, 08:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva/GuHHH666/JB's

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 říj 2017, 11:03

Žádáš pravidelně a pravidelně ti píšeme že na to ještě nemáš. Víš co, začni tím že nebudeš mít profil soukromý, to je povinnost.
Potom počkáme na reference od adminů a nebyl bych úplně proti aby sis dal test z pravidel, s tím že nebude vůbec závazný. I kdyby si jej udělal bez chyby, stále by to neznamenalo že by si potom práva dostal..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů