• Stránka 1 z 1
Pomoc bind a zbraň
1. bind na M4A1Prosím potřebuju pomoct. Jak si mám nabindovat na jailbreaku M4A1? jakože zmáčknu nějáký tlačítko a tu M4 se mi automaticky portne do ruky?
2. Zbraň mi nepadne do ruky Když na jailbreaku beru zbraň jako CT tak mi nepadne do ruky ale musím jí posunout myší. Prostě když si jí vezmu tak mi automaticky nepadne do ruky ale do menu zbraní. Musím si jí furt posouvat. Kdo nechápe tak zde je demo: http://leteckaposta.cz/984818355 Dělá mi to problém i když má někdo PP a jde se mnou např. duel deaglu tak ta zbraň mi prostě automaticky nepadne do ruky. Nevíte co s tím?
2. Zbraň mi nepadne do ruky Když na jailbreaku beru zbraň jako CT tak mi nepadne do ruky ale musím jí posunout myší. Prostě když si jí vezmu tak mi automaticky nepadne do ruky ale do menu zbraní. Musím si jí furt posouvat. Kdo nechápe tak zde je demo: http://leteckaposta.cz/984818355 Dělá mi to problém i když má někdo PP a jde se mnou např. duel deaglu tak ta zbraň mi prostě automaticky nepadne do ruky. Nevíte co s tím?

Genialita se rodi hlouposti a hloupost se rodi z geniality.
-
TomiCola - Pokročilý
Pomoc bind a zbraň
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pomoc bind a zbraň
Zkus toto
cl_fastswitch 1 nevím k čemu z toho ti to pomůže lae zkus to, vím že to jde.

Život je hořký, Garlinovi dík
.
Jak řešit stížnost na Adminy

Jak řešit stížnost na Adminy

-
BOTka - Kazatelův učeň
Ahoj, to automatický padnurí zbraně do ruky pomohl. (pomohlo mi za 1.) Ale ten bind na tu M4 nepomohl :/
-
TomiCola - Pokročilý
Píšeš, že si na JB. Neviem, či to tam nie je nastavené inak ako napríklad na Publicoch a preto ti to možno nepôjde. Už len z toho titulu, že na JB si zbrane predsa nekupuješ. Ako Simon si ich vyberáš zo Simon menu a ako CT berieš zo stolov, alebo z automatov.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
nie, ziadne ine nastavenie tam nie je, tento prikaz pouzivam a funguje mi normalne
skus zamenit hodnoty _cl_autowepswitch za 0 a potom skus za 1, ale musis napisat spravne ten prikaz
a mimochodom risanek, je to hud_fastswitch 1 a nie cl_
skus zamenit hodnoty _cl_autowepswitch za 0 a potom skus za 1, ale musis napisat spravne ten prikaz
a mimochodom risanek, je to hud_fastswitch 1 a nie cl_
-
TAKEO - Pokročilý
ale jeden hráč si jednou nevybral zbraň ale měl jí hned takže si to musel bindnout.
-
TomiCola - Pokročilý
Na nekterych mapach je jakasi nakupni zona, jenomze na Jb serverech je vypnuta. Sam si nekoupis nic.
Klidne si to over treba na jail_greytown. Na serveru tam nakupni zona neni, v New game ano.
Co se tyce toho 1 hrace, tak ji mohl mit uz predtim, nebo co ja vim, mel rychle prsty. Nejak moc bych to neresil, kdyby prece jen existoval nejaky zpusob, lidi by s nim rozhodne nekupovali m4ky.
Klidne si to over treba na jail_greytown. Na serveru tam nakupni zona neni, v New game ano.
Co se tyce toho 1 hrace, tak ji mohl mit uz predtim, nebo co ja vim, mel rychle prsty. Nejak moc bych to neresil, kdyby prece jen existoval nejaky zpusob, lidi by s nim rozhodne nekupovali m4ky.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1