• Stránka 1 z 1
[*O]Tvorba map - První mapa
Zdravím,
snažím se naučit jak dělat mapy. Už jsem došel ke Kompilaci a zde jsem se zadrhl.
Nechápem moc ty možnosi A a B, přesněji nerozumím tomu přepnutí na Expert a Normal. Nevím kde to udělat. Jakmile dám Run zobrazí se
Toto
Předem děkuji za odpověď.
snažím se naučit jak dělat mapy. Už jsem došel ke Kompilaci a zde jsem se zadrhl.
Nechápem moc ty možnosi A a B, přesněji nerozumím tomu přepnutí na Expert a Normal. Nevím kde to udělat. Jakmile dám Run zobrazí se

Předem děkuji za odpověď.
Život je hořký, Garlinovi dík
.
Jak řešit stížnost na Adminy

Jak řešit stížnost na Adminy

-
BOTka - Kazatelův učeň
[*O]Tvorba map - První mapa
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [*O]Tvorba map - První mapa
tak nejdriv si mapu ulož/save as najdeš ve File.. ulož to do zložky hammer--> maps to co tam uložíš následne najdi skopíruj a dej do složky s cskem--->csstrike--->maps a tam to dej (nevim jestli je i tohle nutny ale ja to delam pro istotu)
až tohle spravíš nastav si tohle: https://ctrlv.cz/OPbM jak to mám já.. toho experta ani nezapínej.. pak už dáš jen OK nalevo ti vyskočí taková tabulka a tu minimalizuj a zapni hru... pokud máš steam odporoučím kouknout na tutoriál na webu
až tohle spravíš nastav si tohle: https://ctrlv.cz/OPbM jak to mám já.. toho experta ani nezapínej.. pak už dáš jen OK nalevo ti vyskočí taková tabulka a tu minimalizuj a zapni hru... pokud máš steam odporoučím kouknout na tutoriál na webu
-
navrhnemtivec - Drbna
vobec nemusi mapu ktoru ulozi kopirovat a vkladat do priecinka CS a potom aby klasicky zapol hru a skusil si svoju mapu..
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
jaj no dobre ked ma tu takto opravujes a si mapper TY preco mu nepomozes alebo aspon neporadis TY? a ja som tam napisal ze to robim pre istotu tak neviem co tu vyskakujes ako zalud z predkozky do mna.. neviem co som ti spravil ale napisal si mi to neprijemnym tonom aspon totak vyznelo ked si to precitas
-
navrhnemtivec - Drbna
navrhnemtivec píše:jaj no dobre ked ma tu takto opravujes a si mapper TY preco mu nepomozes alebo aspon neporadis TY? a ja som tam napisal ze to robim pre istotu tak neviem co tu vyskakujes ako zalud z predkozky do mna.. neviem co som ti spravil ale napisal si mi to neprijemnym tonom aspon totak vyznelo ked si to precitas
ty fetujes akoze ci co?

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Risankovi jsem poslal SZ na webu ohledně tohoto "problému" čekám pouze na jeho odpověď. Zda byl problém vyřešen
.
.
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1