• Stránka 1 z 1
Porblém s počítačem prosím
Zdravím mám problém s počítačem, ráno kolem 4:30 jsem ho vypnul tlačítkem na počítači, takže vlastně tak jak se nemá. Ráno kolem 8:00 ho zapnu a objeví se mi černá obrazovka na níž je napsáno:
Omlouváme se za nepříjemnosti, ale systém Windows nebyl úspěšně spuštěn pravděpodobně z důvodu změny hardwaru nebo softwaru.
Pokud počítače neodpovídá, byl nečekaně restartován nebo byl automaticky vypnut, aby chránil soubory a složky, můžete se vrátit k funkčnímu nastavení voulbou Poslední známá funkční konfigurace.
Pokud bylo předchozí spuštění přerušeno z důvodu výpadku napájení nebo vypínačem napájení nebo tlačítkem Reset, nebo pokud je příčina neznámá, zvolte položku Spustit systém běžným způsobem.
Stav nouze
Stav nouze s prácí v síti
Stav nouze se systémem MS-DOS
Poslední známá funkční konfigurace
Spustit systém běžným způsobem
Šipkami nahoru nebo dolů zvýrazněte požadovanou možnost.
Zkoušel jsem vše, zkoušel jsem to snad 500x, ale vždy to kliknu, načítá se to, pak se mi na vteřinu vypne obrazovka napíše to, No signal, Going to sleep a znova se to tam vrátí, vlastně řečeno, furt se to dokola restartuje, nevím opravdu co s tím, budu vděčný za každou radu. Všechny ty možnoSti jsem vyzkoušel už hodněkrát, také tam bylo systém windows se automaticky zapne za 26 sekundy, to se udělalo taky snad 200x.
Prosím moc, aby mi s tím někdo pomohl, nabízím slušnou odměnu, tak se na to někdo mrkněte prosím, odpovím na každé otázky, beru každé vae názory, a také názory lidí, kterým se to už stalo, předem děkuji, přeji hezký den.
Nashledanou.
Omlouváme se za nepříjemnosti, ale systém Windows nebyl úspěšně spuštěn pravděpodobně z důvodu změny hardwaru nebo softwaru.
Pokud počítače neodpovídá, byl nečekaně restartován nebo byl automaticky vypnut, aby chránil soubory a složky, můžete se vrátit k funkčnímu nastavení voulbou Poslední známá funkční konfigurace.
Pokud bylo předchozí spuštění přerušeno z důvodu výpadku napájení nebo vypínačem napájení nebo tlačítkem Reset, nebo pokud je příčina neznámá, zvolte položku Spustit systém běžným způsobem.
Stav nouze
Stav nouze s prácí v síti
Stav nouze se systémem MS-DOS
Poslední známá funkční konfigurace
Spustit systém běžným způsobem
Šipkami nahoru nebo dolů zvýrazněte požadovanou možnost.
Zkoušel jsem vše, zkoušel jsem to snad 500x, ale vždy to kliknu, načítá se to, pak se mi na vteřinu vypne obrazovka napíše to, No signal, Going to sleep a znova se to tam vrátí, vlastně řečeno, furt se to dokola restartuje, nevím opravdu co s tím, budu vděčný za každou radu. Všechny ty možnoSti jsem vyzkoušel už hodněkrát, také tam bylo systém windows se automaticky zapne za 26 sekundy, to se udělalo taky snad 200x.
Prosím moc, aby mi s tím někdo pomohl, nabízím slušnou odměnu, tak se na to někdo mrkněte prosím, odpovím na každé otázky, beru každé vae názory, a také názory lidí, kterým se to už stalo, předem děkuji, přeji hezký den.
Nashledanou.
-
krajmr - Kolemjdoucí
Porblém s počítačem prosím
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Porblém s počítačem prosím
Refres, aby se to nedostalo dolů, pak si toho nikdo nevšimne.
-
krajmr - Kolemjdoucí
Skús znovu nainštalovať Windows.
-
HaCKerwOw - Amatér
Já nevím jak se to dělá.
-
krajmr - Kolemjdoucí
Pomůže mi někdo prosím jak přeinstalovat Windows prosím?
-
krajmr - Kolemjdoucí
krajmr píše:Pomůže mi někdo prosím jak přeinstalovat Windows prosím?
www.google.cz tam je navodu hodne http://www.instalace-windows.cz/

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
A jde reinstalace i bez toho, abych zapnu počítač? protože nejde zapnout
-
krajmr - Kolemjdoucí
Vsak instalace se neprovadi v samev windowsu.. Jestli mas CD tak ho strc do mechaniky a restartuj PC, a cekej nez se ti objevi radet kde je napsano Kliknete na libovolne tlacitko pro start instalace. (v anglictine) kliknes na neco a jedes podle toho navodu.

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
• Stránka 1 z 1