Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Zombie Blood #1 Návrh + bugy + môžete sa podelit o vás názor

Příspěvekod Davidosbanan » 10 říj 2017, 19:44

Zdravím, mám moje návrhy a bugs 8-)
----------------------------------------------------
Začneme takto
Prvá vec čo ma štve je to bug či sa da povedať že boti su taky op že uplne mieria cez stenu uplne na hrača jak aimbot aj cez stenu a by bolo aby ste zmenšili troška tu úroveň botov diky ! :-) :P

Druhá vec môj návrh
By ste mohli pridať nové zbrane pre EVIP A VIP viac map nových :)

--------------------------------------------------------------------
To je všetko moje prozbičky aj bugy ! :-)

Ďakujem za odpoveď a môžete napísať do komentára aj vaše navrhy aby sme si podelili názor
----------------------------------------------------------------------------------

By: Derwex :geek:
Cherry RajčinyGOD <3
Davidosbanan
Pokročilý
Pokročilý

Zombie Blood #1 Návrh + bugy + môžete sa podelit o vás názor

od Rumcajz » 10 říj 2017, 19:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie Blood #1 Návrh + bugy + môžete sa podelit o vás n

Příspěvekod Mexxis » 10 říj 2017, 20:37 VIP

Prvá vec čo ma štve je to bug či sa da povedať že boti su taky op že uplne mieria cez stenu uplne na hrača jak aimbot aj cez stenu a by bolo aby ste zmenšili troška tu úroveň botov diky ! :-) :P

Bot se má vyrovnat online hráči, vem si sám, je pro tebe lehčí zabít bota nebo online hráče ?

Druhá vec môj návrh
By ste mohli pridať nové zbrane pre EVIP A VIP viac map nových :)

O updatu tu jsou zatím jen spekulace, dej tomu čas ;)
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Kubeyy » 10 říj 2017, 20:41 VIP

Bot se má vyrovnat online hráči, vem si sám, je pro tebe lehčí zabít bota nebo online hráče ?

Tak asi ľachšie zabiť online hráča.. Keď maš hannibala a ten bot ti ubere 400 AP len tak zrazu..
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Kubeyy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Mexxis » 10 říj 2017, 20:54 VIP

Tak kdo jde proti botovi s hannibalem ? 3x lehčí je do něj střílet a on nic nezmuže. Zatímco online hráč si aspoň (většinou) dává tu práci a zkusit se protivníka zabít.

e.KubH0: A to akože keď máš botov tak si nemôžeš zobrať hanibala ? Aj keby máš na servery 1 Bota tak nezoberiem hanibala ? Proste by stačilo ich trosku "zhoršiť" a bolo by lepšie.. Nie že na teba strieľa skoro cez stenu ..
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Mexxis » 10 říj 2017, 21:10 VIP

A to akože keď máš botov tak si nemôžeš zobrať hanibala ? Aj keby máš na servery 1 Bota tak nezoberiem hanibala ? Proste by stačilo ich trosku "zhoršiť" a bolo by lepšie.. Nie že na teba strieľa skoro cez stenu .

Proč by sis bral hannibala když víš že ti boti dávaj takové šlupky ? Dejme tedy tomu že na serveru jsou hráči a 2 boti, vidím tu jednoduché řešení.
-nechod zabíjet bota když máš hannibala
-přepni se na terminátora nebo když ti to dělá takový problém vubec si hanibala neber. Možná tak zařídit aby měl hannibal víc nábojů v UZI.
Nevidím potřebu boty upravovat, to je můj názor. Nehodlám o tom dál diskutovat.
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Niggas » 10 říj 2017, 21:59

To že boti dávajú pekný dmg je pravda, no je to v podstate jediná ich výhoda. Nepoviem, keby sa stažuješ na silných botov, ktorí vedia liezt po stene alebo sa dostat do kempov, ale stažuješ sa na botov, ktorí sa zdržujú tam kde sa spawnú, prípadne za niekým pobehujú a prakticky sú to behajúce lacné body... holt, ked ta trafia, tak uberú možno viac ako klasický hráč, no nieje to žiadny bug. + Návrh "pridajte viac zbraní a máp" nieje žiadny návrh ale nekonkrétna strela do prázdna. mimochodom, nové a celkom fajn mapky boli nedávno pridané ;)
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Zombie Servery