Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Otázky ohledně pravidel

Příspěvekod Tokop » 11 říj 2017, 21:23 VIP

1.Tlačítka
Chci se zeptat jak to skutečně je s těmi tlačítky slyšel jsem rozdílné názory od různých adminů...
takže tady mám pár otázek o tlačítkách

Obrázek

1.1 Může klasické VD mačkat tlačítka (třeba na mapě oasis k hamburgerům,tlačítko na mapě anka ke škole apod) ?

1.2 může HVD/VD střílet z děla na lodích (aim se nemůže,granáty ano... tak jsem zvědavý jak to je s loděma) ?

1.3 může klasický hráč mačkat tlačítka ,když jde kolem ?

2.Vůdce Gangu

2.1 Jak to je s oslovováním vůdce gangu na co všechno by měl slyšet a poslouchat a na co ne ? (Nejčastější
označení jako je (Nigga,Černoch apod)

Obrázek

3. Palmy

Tak a toto je otázka na něco co mě napadlo nedávno udělal jsem si na to názor ,když jsem nad tím přemýšlel ale byl bych
rád kdyby se mně k tomu někdo vyjádřil

Často používaný příkaz na mapě oasis "Běžte mezi palmy" je jasné ,že se má jít mezi ty nejbližší ale jsou skutečně
ty ke ,kterým chodí všichni ty nejbližší?
Nejsou blíž ty co jsou na hradbách a prostor mezi nimi je skutečně nejbližší "mezi palmami" ?
poté se také nabízí otázka jak je ten prostor vymezen.

Můj názor: nejbližší jít mezi palmy je ten ,který se stále využívá ,protože u toho případu co mě to napadlo
jsou palmy na hradbách a tam prostor "mezi palmami nezačíná na zemi ale ve vzduchu nebo na CT zoně.
Přirovnal jsem si to k tomu ,že kdyby simon poslal hráče mezi palmy a nedal jim zákazy a hráči by postavili
tak velkou věžičku ,že by ty nejvíc nahoře byli nad palmou tak by dostali kill (pokud by neměli dostat kill v
tom případě by se správně mělo chodit mezi ty palmy na hradbách)

Obrázek:
Červená = prostor mezi palmami
žlutá = cela odkud vycházejí hráči
růžová = výška palmy
oranžová a fialová = cesta mezi palmy
Obrázek

PS: pokud zde naleznete nějaké pravopisné chyby tak se omlouvám už je večer a jsem unavený a budu rád ,když
mně napíšete ,že mám skill v malování :D
Gratulace všem co to dočetli do konce za každý názor budu rád ale nejvíc budu happy pokud budete mít všichni
jednotný názor s pozdravem Tokop
:lol:
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Otázky ohledně pravidel

od Rumcajz » 11 říj 2017, 21:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Otázky ohledně pravidel

Příspěvekod DavidSc » 11 říj 2017, 22:28

1.1 - To tlačítko pri škole nie je CT tlačítko, preto ho stláčať môže, ostatné CT tl. stláčať nesmie.
1.2 - Môže.
1.3 - CT tl. nemôže.

2. - Počúvať musí len na oslovenie vodca gangu. Na ostatné oslovenia ako napr. "niga", počúvať môže aj nemusí.

3. - Hladáš chybu, tam kde nie je.. Ak máš isť medzi palmy, máš isť do priestoru medzi. A nie byť niekde pod nimi.
:)
DavidSc
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod minik » 11 říj 2017, 22:35

1.Tlačítka
Chci se zeptat jak to skutečně je s těmi tlačítky slyšel jsem rozdílné názory od různých adminů...
takže tady mám pár otázek o tlačítkách

Obrázek

Toto tlačítko není CT tlačítko a vězni si ho mohou mačkat jak chtějí
1.1 Může klasické VD mačkat tlačítka (třeba na mapě oasis k hamburgerům,tlačítko na mapě anka ke škole apod) ?

Při klasickém VD hráč nesmí mačkat CTtlačítka takže nemohou mačkat tlacitka od atrakcí, avšak tlačítko od školy není tlačítko, tudíž si jím mohou otevřít.
1.2 může HVD/VD střílet z děla na lodích (aim se nemůže,granáty ano... tak jsem zvědavý jak to je s loděma) ?

Může si střílet jak chce (pokud má na protější lodi nějaké jiné VD může ho klidně zabít) avšak nemůže dělem střílet mimo atrakci (např z lodě na střechu), v tomto případě může dostat kill
1.3 může klasický hráč mačkat tlačítka ,když jde kolem ?

Pokud se nejedná o CT-tlačítko tak může

2.Vůdce Gangu

2.1 Jak to je s oslovováním vůdce gangu na co všechno by měl slyšet a poslouchat a na co ne ? (Nejčastější
označení jako je (Nigga,Černoch apod)

Obrázek

Správné označení je vůdce gangu, avšak nesmíte vůdce nachytávat příkazy typu "Nigga skočí" v takovém případě se jedná o slovíčkaření !!! Vůdce na tento příkaz může reagovat a nemusí tudíž když skočí a má zákazy dáte mu FK !

3. Palmy

Tady v tom hledáš zbytečně moc velké složitosti ! Prostě jdeš mezi palmy co máš před celama pokud jsi v cele.
„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein

Obrázek - HC SPARTA PRAHA
minik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Tokop » 11 říj 2017, 22:42 VIP

DavidSc píše:1.1 - To tlačítko pri škole nie je CT tlačítko, preto ho stláčať môže, ostatné CT tl. stláčať nesmie.
1.2 - Môže.
1.3 - CT tl. nemôže.

2. - Počúvať musí len na oslovenie vodca gangu. Na ostatné oslovenia ako napr. "niga", počúvať môže aj nemusí.

3. - Hladáš chybu, tam kde nie je.. Ak máš isť medzi palmy, máš isť do priestoru medzi. A nie byť niekde pod nimi.

k té 3 to jsem si také myslel ale chtěl jsem to mít potvrzené což se také potvrdilo
Jinak díky za rychlé reakce ;)
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Zpět na JailBreak Servery