Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] TTT1 / Amen / Gara

Příspěvekod Zemle » 11 říj 2017, 12:58

Výpis z konzole: http://leteckaposta.cz/238688384 (Ban na chat se nevysypisuje v konzoli, nejde z té tabulky zkopírovat.)
Co se stalo: na mapě cs_assault_1337 admin jménem Amen mi dal oprávněný ban za cheat, což zcela chápu. Poté jsem si za minutu koupil unban přeš SMS,(cheaty ze hry odstranil, užil jsem si dost a nechci do toho cpát víc peněz) Screen zde
[ https://ctrlv.cz/ul21 ], Mě neustále kickoval ze serveru, že mám údajně "DIP". Když sem se mu snažil rozumě vysvětlit, že jsem si koupil unban, ratolest na serveru po mně vesele hulákala, že mám držet p*ču, že se se mnou nikdo nebaví, i když se se mnou bavil onen admin. Když sem jim řekl, ať se do toho neserou, že to řeším s adminem, dostal jsem ban na 12 hodin. Ovšem člověk, co mi řekl Vymr**ná p*čo, ban nedostal. Bohužel, na TTT se nenahrává HLTV což nechápu, ale předpokládám že pan Ámen by měl mít nějaký důkaz.
(Nejsem VIP hráč)
Zemle
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] TTT1 / Amen / Gara

od Rumcajz » 11 říj 2017, 12:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT1 / Amen / Gara

Příspěvekod shaclone » 11 říj 2017, 13:42

:D :D :D :D :D :D :D byl jsem u toho a to co jsi napsal se můžu jen zasmát
shaclone
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 11 říj 2017, 14:17 VIP

Zdravím,

admin se ti k tomu co nejdříve vyjádří a dodá potřebné důkazy ke 12-hodinovému banu, taktéž napíše, jak postupoval.
Měj strpení.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod mato1908 » 11 říj 2017, 23:23

No tak nech sa vyjadrim aj ja.

Bola mapa westwood kde som sa napojil a zacalo sa hrat bol tam hrac ?.?(GARA) vsetko slo ako normalne ked len zrazu zacali ludia pisat ze ma wh a ab. ( myslel som si ze prehanaju ze je to dobry hrac) tak som sa zabil a pozrel si ho ako hra napodiv to vyzeralo dobre zmenila sa mapa na assault tam to uz zacalo byt inaksie daval same hlavy, iba cez stenu zabijal tak som si ho pozrel cez konzolu a vidim Steam tak reku ze nahoda asi. Lenze to pokracovalo + ludia zacali pisat ze cheater a podobne veci tak som zacal natacat mam 4 dema 3 z toho ako cez stenu vidi a hlavy dava.. Tak som ho zabanoval... on sa odpojil skoncilo kolo, napojil sa a hral dalej ako keby nic (viac ako 1 min to nebola...) potom zacali ludia pisat ze je to DIP hrac tak som pozrel BL a ban bol stale aktualny. Zacal som postupovat podla toho ako sa ma pri DIP hracoh. Dal som mu asi 4-5x kick a znova sa napojil tak rekuze pockam mozno ma vysvetlenie. Napojil zacal nadavat ze co za dementneho admina ma stale kickuje ci som retard a podobne veci ale na toto nemam demo takze asi nic z toho. Zacal vysvetlovat ze ked som mu dal permu takze si hned kupil UB a hned aj dal prec tie cheaty ale nato ho kazdy vysmial a zacal sa hadat a nadavat. Takze ku banu

http://leteckaposta.cz/194977807 - v tomto deme asi poslednych 10s hrania ale hned sa ospravedlnil pritom pokial nevedel ze som online stale tak nadaval

http://leteckaposta.cz/577651324 - a toto demo len staci pozriet

a 3 demo sem dodam zajtra lebo to natacal hrac nie ja
mato1908
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Izmael » 11 říj 2017, 23:31 VIP

Zdravím,

podíval jsem se v banlistu a skutečně sis koupil unban, takže admin tě neměl co dále kickovat, nevím, jak je možné, že viděl, že ban je stále aktivní, takže na to asi admin dá pozor.

Co se týče nadávek, už jsi měl několik banů za nadávky, takže ban za nadávky na 12 hodin je akorát a příště to bude enormně stoupat, takže bych ti doporučil se začít chovat slušně.

Ban oprávněný.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost