• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] newbie / jb2
1. Nick: newbie
2. Steam ID: STEAM_0:0:34782705, https://ctrlv.cz/7IAg
3. Datum a Čas: 09/10/2017 17:30
4. Popis situace: Simon dal příkaz do boxu k zadní stěně .. v boxu byla spuštěna náhoda, opustil sem stěnu.. newbie mě zabil .. VD mi nenahlásil ..
5. Důkaz: http://leteckaposta.cz/934507241
6. Čas na demu: 30:45 - FK
2. Steam ID: STEAM_0:0:34782705, https://ctrlv.cz/7IAg
3. Datum a Čas: 09/10/2017 17:30
4. Popis situace: Simon dal příkaz do boxu k zadní stěně .. v boxu byla spuštěna náhoda, opustil sem stěnu.. newbie mě zabil .. VD mi nenahlásil ..
5. Důkaz: http://leteckaposta.cz/934507241
6. Čas na demu: 30:45 - FK
- Tafi
- Mistr
[Vyřešeno] newbie / jb2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: newbie / jb2
nojo, to sem si myslel, že se to nebude řešit a zamete se to pod kobereček 

- Tafi
- Mistr
Re: newbie / jb2
Peto ti dal FK a když bude chtít, dá ti ho znova.
Zameteno.
Zameteno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] newbie / jb2
GS je asi nejlepší server na JAILBREAK, který hraju .. jenže přístup vedení a celkově se mi moc nezamlouvá .. ( Tak tu nehraj když se ti něco nelíbí ) ..
Vždycky když hráči nadávali na GS a přišli sem jen cheatovat, tak sem se portálu zastával.. Teď už vím, že měli pravdu..
Na GS hraje poměrně dost lidí, takže si to asi vedení a celkově admini můžou dovolit .. ( Chovat se tak, jak se chovají ) ..
Já jen, že by bylo na místě trochu slušnosti.. třeba Kdyby napsal Awee alespoň "Peto ti dal FK, spletl se.. to se může stát každému, ale je ve vedení, takže s tím nic moc nezmůžeš" .. ale ne.. Awee si z toho ještě dělá srandu .. tak doufám, že se bavíš
..
Hrál jsem na GS docela často .. téměř každý den .. teď tam budu hrát příležitostně .. Kdyby to tak měl každý hráč, už by jste takto úspěšný portál zřejmě nebyli .. Je třeba se nad tím zamyslet
..
Vždycky když hráči nadávali na GS a přišli sem jen cheatovat, tak sem se portálu zastával.. Teď už vím, že měli pravdu..
Na GS hraje poměrně dost lidí, takže si to asi vedení a celkově admini můžou dovolit .. ( Chovat se tak, jak se chovají ) ..
Já jen, že by bylo na místě trochu slušnosti.. třeba Kdyby napsal Awee alespoň "Peto ti dal FK, spletl se.. to se může stát každému, ale je ve vedení, takže s tím nic moc nezmůžeš" .. ale ne.. Awee si z toho ještě dělá srandu .. tak doufám, že se bavíš

Hrál jsem na GS docela často .. téměř každý den .. teď tam budu hrát příležitostně .. Kdyby to tak měl každý hráč, už by jste takto úspěšný portál zřejmě nebyli .. Je třeba se nad tím zamyslet

- Tafi
- Mistr
Děkujeme za pochvalu. Budeme jen rádi, když u nás bude hrát méně problémových hráčů, co ostatním akorát kazí hru 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Tafi píše:GS je asi nejlepší server na JAILBREAK, který hraju .. jenže přístup vedení a celkově se mi moc nezamlouvá .. ( Tak tu nehraj když se ti něco nelíbí ) ..
Já jen, že by bylo na místě trochu slušnosti.. třeba Kdyby napsal Awee alespoň "Peto ti dal FK, spletl se.. to se může stát každému, ale je ve vedení, takže s tím nic moc nezmůžeš" .. ale ne.. Awee si z toho ještě dělá srandu .. tak doufám, že se bavíš..
Hrál jsem na GS docela často .. téměř každý den .. teď tam budu hrát příležitostně .. Kdyby to tak měl každý hráč, už by jste takto úspěšný portál zřejmě nebyli .. Je třeba se nad tím zamyslet..
Bud v klidu, tento portal do roka krachne.
- dzejmsbond
- Kolemjdoucí
hahaha .. první jste mi dali šanci se napravit akademikem a teď říkáte, že jsem problémový hráč
To je velmi profesionální vytahovat něco, co už je za námi
..

- Tafi
- Mistr
Ja to uz locknem, kedze sa to tu zbytocne roztahuje. Volumo na tvojom mieste by som radsej ani na forum nepisal.
Sorry za ten fk, lock.
Sorry za ten fk, lock.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
PEto píše:Ja to uz locknem, kedze sa to tu zbytocne roztahuje. Volumo na tvojom mieste by som radsej ani na forum nepisal.
Sorry za ten fk, lock.
Odpouštím ti.. a Díky, že si se omluvil.. A já se omlouvám za to, že do hráčů moc rýpu, ale občas si o to sami říkají..
- Tafi
- Mistr
• Stránka 1 z 1