[Zamítnuto] Žádost o Akademika na ZM2

Příspěvekod analyyz » 15 říj 2017, 09:29

Ahoj! Chtěl bych si žažádat o Akademika tu na Gamesites! Na GS Už hraji přes 2 roky.. Rok Zombíky potom JailBreak Každopádně nedivte se že nemám nahraných 10 Hodin .. Protože sem si kupoval práve Originál CS 1.6 ale jinak mám nahráno docela dost...
Nick ve hře: ACEHIGHCZ
Nick na fóru: analyyz
Odkaz na profil: analyyz-u56229.html
Věk: 13 Za chvilku 14
Steam ID: STEAM_0:1:201567252
Sekce, kde chcete akademika: Zombie mini 2
Odkaz na váš HLstats: Dodám hnedka.
Proč chci akademika: Chtěl bych projít Akademii kvůli Adminovy.. A abych zabránil lidem za kažení Hry... Musím se přiznat,sám nejsem svatoušek a taky sem kazil hru..Ale spíš už si dávám "POZOR" Momentálně chtěl bych být Adminem v sekci Zombie mini 2 na Counter Strike 1.6 :) ;) Kdybych asi neprošel tak mám smůlu... Ale byl bych rád prostě že bych Byl Adminem Gamesites.cz v sekci Zombie mini 2.. Moc adminů tam ani nechodí a dával bych lidem Příklad aby tak hrávali aby tak chápali aby prostě nedělali hovadiny,někteří lidé to asi takhle nedělají... Nemyslím že na GS tu sou Admini "Blbý" (EDIT) Již, sem byl akademik, a chci to zkusit zase a jít do toho naplno :)
Moje prohřešky na GS nebo jinde: /Pár banů/Pernamentní ban za cheating. Se musím tedy přiznat jak sem psal,nejsem žádnej svatoušek a už sem se PONAUČIL! 1 Sem měl za WH 2 AB a to sem se kvůli tomu ponaučil... Ale asi nedokážu po druhé že sem Hacky neměl když sem ani neměl a to sem se ponaučil :).!
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: ANO, ale byl zrušen, a chci to teď napravit. A začít na plno hrát, a dávat pozor na Hráče a další uličníky :)
Bojuj za vše co chceš! Nikdy nepřestávej a jed! :)
analyyz
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Žádost o Akademika na ZM2

od Rumcajz » 15 říj 2017, 09:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akademika na ZM2

Příspěvekod analyyz » 15 říj 2017, 09:34

HLSTATSX: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=432405 Nick ve hře: ACEHIGHCZ |^DA5E$L!;| Chtěl, jsem to z editovat ale, už mi to nejde :D :lol: :P
PS: Mám tam zakoupené EVIP.. Kupoval sem si ho v roce myslím cca 2014 nebo 2015 :) Hrál sem tam dřív za NS.. Teď za Steam CS 1.6 :)
Bojuj za vše co chceš! Nikdy nepřestávej a jed! :)
analyyz
Amatér
Amatér

Re: Žádost o Akademika na ZM2

Příspěvekod Tommy58 » 15 říj 2017, 11:42 VIP

23.8.2017 Zrušen 2 měsíce

Zamítnuto.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky