• Stránka 1 z 1
[Vyriešenéí]žádost o Unban
Trest od admina: dsdsd
Byl udelen hraci: Angel de la Muerte
S hernim ID: VALVE_0:0:775517261
Na serveru: Gamesites ^Gungame2
S duvodem: Cheat [aimbot]
Delka banu: Permanentni
Ahoj. Věc se má tak, že jsem dnes 15.10.2017 dostal kolem 21:00 permanentní ban za údajný AB. Byl neoprávněný. CS 1.6 hraju zřídka kdy, ale už 4 rokem. Sice tu nejsem moc často, ale hráči mě tam znají a vědí, že jsem nikdy nepoužil AB ani WH ani nic podobného. Rád bych řekl, že se můžete zeptat jiných adminů, ale nevím, kteří to jsou. Určitě mě ale pár z nich bude znát. Jen bych rád prosím o Unban, protože nic jiného když se nudím, nehraju. Vždy CS 1.6 a jen Gamesites a jen Gungame 2 nebo 1. V ranku jsem byl 5 a tady na netu si myslím, že to taky vypadá dobře. A nejsem VIP. Děkuji za pochopení a snad se to vyřeší
Byl udelen hraci: Angel de la Muerte
S hernim ID: VALVE_0:0:775517261
Na serveru: Gamesites ^Gungame2
S duvodem: Cheat [aimbot]
Delka banu: Permanentni
Ahoj. Věc se má tak, že jsem dnes 15.10.2017 dostal kolem 21:00 permanentní ban za údajný AB. Byl neoprávněný. CS 1.6 hraju zřídka kdy, ale už 4 rokem. Sice tu nejsem moc často, ale hráči mě tam znají a vědí, že jsem nikdy nepoužil AB ani WH ani nic podobného. Rád bych řekl, že se můžete zeptat jiných adminů, ale nevím, kteří to jsou. Určitě mě ale pár z nich bude znát. Jen bych rád prosím o Unban, protože nic jiného když se nudím, nehraju. Vždy CS 1.6 a jen Gamesites a jen Gungame 2 nebo 1. V ranku jsem byl 5 a tady na netu si myslím, že to taky vypadá dobře. A nejsem VIP. Děkuji za pochopení a snad se to vyřeší

- ARTANGDLM
- Kolemjdoucí
[Vyriešenéí]žádost o Unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o Unban
Zajtra okolo 3 ti sem hodím demo tak zatiaľ vyčkaj, možno ti hodia na ten čas medzitým unban.

-
Xample - Mistr
Re: [v řešení]žádost o Unban
Ahoj, nevím, jestli to využiješ, ale máš.dočasný unban. Kdyby ses náhodou nudil, můžeš hrát, než se to vyšetří 

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Re: [v řešení]žádost o Unban
Demo mám, pozrel som ho a keď som si to všetko spomalene pozrel vidno že nič nemáš.
Ospravedlňujem sa ti za problémy a unban ti samozrejme ostáva.
Ospravedlňujem sa ti za problémy a unban ti samozrejme ostáva.

-
Xample - Mistr
Re: [Vyriešenéí]žádost o Unban
Ahoj
díky moc krát 

- ARTANGDLM
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1