Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] NjTheReal / Jailbreak

Příspěvekod NjTheReal » 18 říj 2017, 16:00

Nick na serveru: NjTheReal
SID : STEAM_0:1:155788491
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14
Mé HlStats: Momentalne : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=45839 , Minule na ktorom som hraval na portaly : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=29751
Bany, které jsem dostal : Ziadny ban si nepametam , ak sa nejaky vyskytne urcite ho vysvetlim .
Neco o mne : Volam sa Andrej , mam 14 rokov v minulosti som sa snazil byt riadne dobry v csku :D Ako cas ide tak som presiel na PUBG kde prave s tymom tahame vyssie ligy a ledder . Hram Basketbal ale urcite nezanedbavam aj ine sporty ! :D
Preco prave ja ? : Ako som uz spomenul vyssie snazil som sa byt dobry tak si mozem trumfnut povedat ze o tej hre viem celkom vela . Na serveroch chcem pomoct jak hracom tak aj terajsim adminom . Snazim sa riesit vsetko s chladnou hlavou.
Zkušenosti s CS:GO: Hodiny ? Blizim sa uz k hranici 2k? Nejak tak :D
Případné poznámky: V poslednych 2 tyzdncoh doslo k nespocetne vela dorozumeni ohladne mojich uctov na steame hranie cska apod. Ak sa na tejto ID najde nejaky ban tak nieje moj aj ked som banlsit kntoroloval a nic tam nebolo . Kazdy problem sa pokusim vysvetlit .)
Milisekundy sú tie ktoré rozhodjú o výhre alebo prehre ...

EVIP na Zombie Blood 1
EVIP na Zombie mini 1
NjTheReal
Amatér
Amatér

[Z] NjTheReal / Jailbreak

od Rumcajz » 18 říj 2017, 16:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NjTheReal / Jailbreak

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 18 říj 2017, 21:22

Steam profil si budeš muset nastavit jako veřejný. Ne ten kde máš VAC ban..
Přihlas se do akademie.
Prozatím zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů