• Stránka 1 z 1
[Z] Destroyer xd/ JailBreak
Nick na serveru: Destroyer xd
SID: STEAM_1:1:118769726
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3154
Bany, které jsem dostal: Žádný
Něco o mně: Je mi 19 let, jsem z Prahy, mám střední školu zabezpečení ze které už teď nic nevím a nikdy ji nepoužiji. Živím se hraním pokeru. Rád traduji v Rocket League i CS:GO.
Proč právě já: JailBreak jsem hrával už od 1.6 a pak pokračoval i na CS:GO, myslím si že pravidla ovládám. Na serveru se často vyskytuje dost free killeru (převážně v nočních hodinách) kdy admini na serveru nejsou.
Zkušenosti s CS:GO: Okolo 2000 hodin na tomhle účtu, myslím že s JailBreak servery již mám nějaké zkušenosti.
SID: STEAM_1:1:118769726
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3154
Bany, které jsem dostal: Žádný
Něco o mně: Je mi 19 let, jsem z Prahy, mám střední školu zabezpečení ze které už teď nic nevím a nikdy ji nepoužiji. Živím se hraním pokeru. Rád traduji v Rocket League i CS:GO.
Proč právě já: JailBreak jsem hrával už od 1.6 a pak pokračoval i na CS:GO, myslím si že pravidla ovládám. Na serveru se často vyskytuje dost free killeru (převážně v nočních hodinách) kdy admini na serveru nejsou.
Zkušenosti s CS:GO: Okolo 2000 hodin na tomhle účtu, myslím že s JailBreak servery již mám nějaké zkušenosti.
PŘÍTEL VŠECH PŘÁTEL.
-
NejdeNic - Amatér
[Z] Destroyer xd/ JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Destroyer xd/ JailBreak
Nedokázal si nahlásit ani jednoho hráče, to zabere chvilicku, každou chvíli někdo něco porušuje
Koukl jsem na tvůj chat a nestačim se divit, vidím tam dost vymyslů z tvé strany co se pravidel týče a celkově ten chat není vhodný někoho, kdo si žádá o práva
Pokud máš něco na svou obhajobu, zkus to a zmenim verdikt
Zamitnuto
Koukl jsem na tvůj chat a nestačim se divit, vidím tam dost vymyslů z tvé strany co se pravidel týče a celkově ten chat není vhodný někoho, kdo si žádá o práva
Pokud máš něco na svou obhajobu, zkus to a zmenim verdikt
Zamitnuto
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1