• Stránka 1 z 1
[V] Erbi
Topic jste mi zamkli tak musím napsat stížnost. 
V nahlášení od Oriona píše Erbi, že Scipo si chybu uvědomil a banovat ho nebude.
Moje otázka zní: Jakou chybu a za co by ho banoval?
spico-snow-fk-fk-jb-1-t170339.html
PS.: Na pravidla se máme ptát Aweeho, Lifa nebo Brooklyho, jenže Brookly odpovídá jinak než Awee, Maxipes, Life...nějak si ho srovnejte.

V nahlášení od Oriona píše Erbi, že Scipo si chybu uvědomil a banovat ho nebude.
Moje otázka zní: Jakou chybu a za co by ho banoval?

spico-snow-fk-fk-jb-1-t170339.html
PS.: Na pravidla se máme ptát Aweeho, Lifa nebo Brooklyho, jenže Brookly odpovídá jinak než Awee, Maxipes, Life...nějak si ho srovnejte.

- Neha
- Zkušený
Re: Erbi
Ahoj,
Erbi jednal tak, jak měl. S Erbim jsme se o situaci bavili. Po tom, co jsem si pustil demo tak jsem si nebyl vůbec jistý, jestli to FK byl nebo ne, a na JB se řídím pravidlem "Pokud to nevíš na 100%, tak nezabíjej.", a jelikož jsem si situací nebyl jist, tak jsem uznal, že to nejspíš FK byl a že si trest odpykám.
Erbimu nejspíše stačilo to, že jsem uznal svojí chybu a omluvil se, takže stížnost na Erbiho je v podstatě zbytečná, jelikož i já jsem uznal že to fk byl.
E: A pardón že se tu vyjadřuji, jen jsem chtěl říct, tak jak to bylo.
Erbi jednal tak, jak měl. S Erbim jsme se o situaci bavili. Po tom, co jsem si pustil demo tak jsem si nebyl vůbec jistý, jestli to FK byl nebo ne, a na JB se řídím pravidlem "Pokud to nevíš na 100%, tak nezabíjej.", a jelikož jsem si situací nebyl jist, tak jsem uznal, že to nejspíš FK byl a že si trest odpykám.
Erbimu nejspíše stačilo to, že jsem uznal svojí chybu a omluvil se, takže stížnost na Erbiho je v podstatě zbytečná, jelikož i já jsem uznal že to fk byl.
E: A pardón že se tu vyjadřuji, jen jsem chtěl říct, tak jak to bylo.
-
scipo - Zkušený
Bohužel pro tebe, tady nepokládáš otázky, ale jsi ve stížnostech na adminy. Jak naši admini řeší nahlášení PP nech na nás, pokud tě to nijak neovlivňuje, přijde mi trochu od věci do toho zasahovat. Když už, tak mě máš na Steamu, nebo můžeš použít PM a nespamovat zbytečně stížnosti. S Erbim vyřešeno na Steamu, FK to nebyl.
Vyřešeno.
Vyřešeno.

-
BrooKlyGS - Spamer
Stížnost se zamítá.
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1