• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Neustalý kick Overflowed
Zdravím,
Nevíte proč jse mi to dělá že jse mi občaš buguje chat že ho nevidím ani když píšu a pak mě to kickne za Reliable channel overflowed a fůrt mě to kickuje.. Jestli to není právě kvůli tomu že jsem si měnil desku a procesor? pro lepší výkon.. Navíc mam zvýšený ping na 25-50 (30) předtím jsem měl cca 7-17 spíše fůrt 9
Nevíte proč jse mi to dělá že jse mi občaš buguje chat že ho nevidím ani když píšu a pak mě to kickne za Reliable channel overflowed a fůrt mě to kickuje.. Jestli to není právě kvůli tomu že jsem si měnil desku a procesor? pro lepší výkon.. Navíc mam zvýšený ping na 25-50 (30) předtím jsem měl cca 7-17 spíše fůrt 9

Nick ve hře: [D]!a
-
CZDiamond - Drbna
[vyřešeno] Neustalý kick Overflowed
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neustalý kick Overflowed
Tak to nepřestalo už se mi nebuguje chat ale laguje jse mi csko a zvuk.. Podle mě se to děje jen na JB

-
CZDiamond - Drbna
Podle mě to není se zvukem v csku to se děje celkově ve všech hrár podle mě jako zvuk nestíha... Předtím než jsem si vyměnovak komponenty tak zvuk byl normalní ale tet je aky divný.

-
CZDiamond - Drbna
Instaloval jsi po te vymene znovu windows?
Navic ke kazde desce je cd s ovladaci, pokud jsi ho nepouzil, ted je ta spravna chvile.
Navic ke kazde desce je cd s ovladaci, pokud jsi ho nepouzil, ted je ta spravna chvile.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ano ovladače jsem instaloval...
Ale W10 není aktivní mi to zobrazuje že si ho musím aktivovat, a půjde pokud W10 znovu stáhnu?
Ale W10 není aktivní mi to zobrazuje že si ho musím aktivovat, a půjde pokud W10 znovu stáhnu?

-
CZDiamond - Drbna
Mel by jsi ho reinstalovat. Pokud nemas instalacni CD nebo flash disk, udelej si ho. Vse potrebne najdes zde:
https://www.microsoft.com/cs-cz/softwar ... ndows10ISO
Pri instalaci zkus zadat svuj kod Product key.
Kdyz to nepujde dej Preskocit (nebo Nemam kod Product key):
https://www.microsoft.com/cs-cz/softwar ... ndows10ISO
Pri instalaci zkus zadat svuj kod Product key.
Kdyz to nepujde dej Preskocit (nebo Nemam kod Product key):
- Pokud jsi si pred vymenou HW propojil svuj ucet Microsoft s Windows 10, staci po instalaci postupovat podle tohoto navodu:
https://support.microsoft.com/en-us/hel ... are-change - V opacnem pripade si budes muset koupit novou licenci. Vetsina licenci je propojena prave se zakladni deskou.
Pokud na novou licenci zrovna nemas, tak se neni ceho bat - windows 10 jde pouzivat i bez ni, jen dole bude napsano Aktivujte si Windows a nebudes si moct normalne zmenit tapetu (hruza, ja vim). Licenci pak muzes kdykoli dokoupit.

-
Zvuk už je v pohodě.. Tak jsem si znovu stáhnul W10 podle mě o něco lepší ale chce to koupit no..fps mám špatný..

-
CZDiamond - Drbna
useless píše:Po instalaci nezapomen na ovladace.
Pokud jsi nezapomel, zkus stahnout starsi verzi driveru pro grafiku.

-
• Stránka 1 z 1