• Stránka 1 z 1
Minik (Azzlack) / Neznalost pravidel
Dobrý den, jdu si především stěžovat na Minika, Azzlack mě požádál ať ho sem připíšu tak jsem to udělal, přesvědčoval mě totiž o tom samém co Minik.
Vysvětlení: je zákaz stát a já řeknu "Postavte se na čáru" oni stojí takže v pořádku a pak řeknu "Doplňte k sobě", a žadný príkaz neruší to aby měli čupet ani jsem jim to nijak nepřikázal a platí normalně že mají na čáře furt stát, Minik mi však říkal že ne s Azzlackem, a poté mě Minik slaynul a přehodil ( vím že mě přehodil minik takže typuji že mě i slaynul, ale nejsem si jist). Chtěl bych vědět proč admini neumí pravidla, myslel jsem že toto je podmínka pro to, abych mohl být admin.
Stalo se: 25.10. 2017 17:30
screen přehození + azzlack: https://imgur.com/a/9GLK0
Vysvětlení: je zákaz stát a já řeknu "Postavte se na čáru" oni stojí takže v pořádku a pak řeknu "Doplňte k sobě", a žadný príkaz neruší to aby měli čupet ani jsem jim to nijak nepřikázal a platí normalně že mají na čáře furt stát, Minik mi však říkal že ne s Azzlackem, a poté mě Minik slaynul a přehodil ( vím že mě přehodil minik takže typuji že mě i slaynul, ale nejsem si jist). Chtěl bych vědět proč admini neumí pravidla, myslel jsem že toto je podmínka pro to, abych mohl být admin.
Stalo se: 25.10. 2017 17:30
screen přehození + azzlack: https://imgur.com/a/9GLK0
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
Minik (Azzlack) / Neznalost pravidel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Minik (Azzlack) / Neznalost pravidel
jo je to tak jak pises, meli sme se postavit na caru, potom si dal dalsi prikaz doplnujte blize k sobe (nekdo cupl nekdo ne). Uvidime jestli jsem pochybil a mam mezeru v pravidlech i to se nekdy muze stat.
- O zem jsem te hodil ja zduvodu protoze me uz nebavilo poslouchat ty tvoje blby kecy jak jsi se do nás obou zacal navazet a jeste si me potom chtel vyprovokovat abych ti dal ban (viz. tvuj hlstats) aby sis tu mel popripadne na co poradne stezovat.

- O zem jsem te hodil ja zduvodu protoze me uz nebavilo poslouchat ty tvoje blby kecy jak jsi se do nás obou zacal navazet a jeste si me potom chtel vyprovokovat abych ti dal ban (viz. tvuj hlstats) aby sis tu mel popripadne na co poradne stezovat.
„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein
- HC SPARTA PRAHA
– Albert Einstein

-
minik - Pokročilý
Vůbec jsem se do vás nenavážel a žádné provokování neproběhlo, nevím proč si tu vymýšlíš a otáčením to proti mě je ti k ničemu
Jen jsem chtěl aby si měl větší postížení a lépe si to zapamatoval. Nevím jako jestli lhaní je ta nejlepší cesta. 

Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
Předem sorry jestli jsem se spletl a ty máš pravu
takovych rypavych poznamek v tomto stylu probehlo na serveru nekolik
ouk

5M41L píše: Chtěl bych vědět proč admini neumí pravidla, myslel jsem že toto je podmínka pro to, abych mohl být admin.
takovych rypavych poznamek v tomto stylu probehlo na serveru nekolik

Jen jsem chtěl aby si měl větší postížení

„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein
- HC SPARTA PRAHA
– Albert Einstein

-
minik - Pokročilý
No smajle podle mě nemáš pravdu, protože hráči po příkazu doplňte k sobě mají splnit zákazy.
Toto mi připadá stejné jako:
"Mate zakázáno čupět, půjdete v čupě na čáru a tam se nebudete hýbat."
Po tom co vězni na čáře čupí dá simon "1. reakce na skok" pak se musí všichni taky postavit protože mají zákaz čupět, který po té reakci platil zase pro všechny.
ps. Minika bych stejně zrušil už jen za to hc sparta praha..
Toto mi připadá stejné jako:
"Mate zakázáno čupět, půjdete v čupě na čáru a tam se nebudete hýbat."
Po tom co vězni na čáře čupí dá simon "1. reakce na skok" pak se musí všichni taky postavit protože mají zákaz čupět, který po té reakci platil zase pro všechny.
ps. Minika bych stejně zrušil už jen za to hc sparta praha..

- howgh [haug] = dohovořil jsem
https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
-
Pepik89 - Drbna
Minik Azzlack + Pepik / Neznalost pravidel
Life_ a Jepinka se ptaly Aweeho a samy tento příkaž používají, nebyl dán žádný příkaz aby přestaly stát jak jsem řekl, tudíž měli furt stát. Když příkaz používám na serveru a je tam PEto, tak ten sám vysvětloval CTčkum že to je tak jak to říkám, protože CTčka zabijely hráče kteří stály.
-
5M41L - Zkušený
Meles tu hlouposti. Vymyslis si vlastni pravidla. Na serveru adminy provokujes a snazis se je opakovane, a to i pres varovani, na necem nachytat. Pises lzi o adminech. Nic, nez spravedlivy trest si nezaslouzis.
Zamitnuto.
Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Aha takže si mají teda čupnout jo ? Jestli jo tak to jdu nahlásit Aweeho Jepinku a Lifeho, pak Kempa Lukick Kohi a PEta.
-
5M41L - Zkušený
Tak já chci tady upozornit na chybu admina a mám permu? Jako vážně? Jeden řekne to druhej to a kdo to odnese jsou hráči.
-
5M41L - Zkušený
Stiznost na adminy opravnena. Ja dam ban Kohimu a Lajfovi, Kohi da ban Petovi, Peto da ban me, Life da ban Jepince a Jepinka da nam vsem.. 
Pokud slusne pockas par dni nez budu mit cas, jsem ochotny sejit se na TS a tu tvou permu poresit. Pokud vsak dal budes psat neco jineho nez Diky Awee mam te rad, tak na tebe kaslu a res si to kde chces.

Pokud slusne pockas par dni nez budu mit cas, jsem ochotny sejit se na TS a tu tvou permu poresit. Pokud vsak dal budes psat neco jineho nez Diky Awee mam te rad, tak na tebe kaslu a res si to kde chces.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Sm4il <3 Awee

Děkuju moc Awee, miluju tě

A počkám no

-
5M41L - Zkušený
Hráči na čáře si po doplnění mají znova čupnout. Jepinka je v tom nevinně, špatně jsem ji odepsal já.
Situace i její řešení je všem jasná, mě, Maxipsovi, Jepince i hráčům.. příště se pokusím věnovat dotazům více pozornosti než hře co zrovna hraju..
Stížnost je tedy vyřešena a ohledně toho banu jsme domluveni v PM.
Omlouvám se za problémy

Situace i její řešení je všem jasná, mě, Maxipsovi, Jepince i hráčům.. příště se pokusím věnovat dotazům více pozornosti než hře co zrovna hraju..
Stížnost je tedy vyřešena a ohledně toho banu jsme domluveni v PM.
Omlouvám se za problémy

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1