[Přijat] Akademik / Jailbreak

Příspěvekod Mida1 » 25 říj 2017, 19:25

Nick ve hře: Míďa
Nick na fóru: Mida1
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198243849014/
Věk: 15 let
Steam ID: STEAM_0:0:141791643
Odkaz na Váš hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=5867
Sekce na kterou chci akademika: Jailbreak
O mě : Jmenuju se Michal Němec ,bydlím ve městě Frýdlant nad Ostravicí kde žiju 15 let. Přezdívku 'Míďa' jsem získal tím že mi takto říkal můj táta a kamarádům co to slyšeli se to zalíbilo takže mi začali takto říkat :) .Ve volném čase jezdím na své soutěžní motorce avšak řidíčák na ní nemám ,ten si můžu udělat až mi bude 18 let. Dále dělám thajský box ale ten už nedělám jen tak pro srandu a zabavení ,ale už závodně. Vzhledem k tomu že od mala jsem hodně zažraný do her tak po tom co jsem ve svých 13 letech dostal počítač který mi utáhl CS:GO tak jsem ho začal hrát ,po nějaké době nastala ta změna že hra byla už náročnější a já měl lagy na mých oblíbených mapách na kterých jsem hrál ,náhodou jsem narazil na jailbreak a hraju na něm si troufám říct doopravdy dlouho (2 roky s přestávkama),no není to jen pár hodin :D .Vzhledem k tomu že často potkávám lidi co pravidla neznají dostatečně a připojují se do ct teamu a dělají jednoduše bordel tak jsem se rozhodl zkusit akademii ať tím svým nervům i serveru trochu pomůžu :D . V budoucnu určitě budu chtít uchazet o admina :)

Tresty co jsem dostal: 1x MFK při začátku mé Jailbreak kariery (ale tak bylo mi 13 znáte to mladý a hloupý :D ) za což jsem dostal ban a 1x ban co jsem dostal neprávem a byl jsem hned odbanován protože to bylo nechtěně :D .. sám jsem se u toho lekl že proč jsem ho dostal když jsem nic neudělal ale to už je přecejenom minulost . :D
Mida1
Pokročilý
Pokročilý

[Přijat] Akademik / Jailbreak

od Rumcajz » 25 říj 2017, 19:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademik / Jailbreak

Příspěvekod Gustik » 27 říj 2017, 15:46 VIP

Byl jsi přijat do akademie.

Až ti Brookly nahodí skupinu na fórum, projdi si důkladně administraci.

Pokud budeš mít nějaké otázky, kontaktuj mne na webu/ts.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Přihlášky