• Stránka 1 z 1
"Choďte na moje strely"
Dobrý večer,
Chcel by som sa spýtať ohľadom príkazu choďte na moje strely. Simon jednoducho vystrelí na stenu a dá nám príkaz aby sme šli na jeho strely,približne asi 4 väzni sa postavili na tú stenu a tam doplňovali bližšie k jeho strelám,ja som na tú stenu nešiel a len som sa postavil oproti väzňom a oproti tým strelám ktoré vystrelil.Simon ma za to zabil chcel by som vedieť či na tú stenu musím ísť alebo môžem byť aj tak ako som napísal.
Pre lepšie porozumenie: https://ctrlv.cz/2ZLG (Tak je tam postavený Frasier)
Vopred ďakujem za odpoveď.
Chcel by som sa spýtať ohľadom príkazu choďte na moje strely. Simon jednoducho vystrelí na stenu a dá nám príkaz aby sme šli na jeho strely,približne asi 4 väzni sa postavili na tú stenu a tam doplňovali bližšie k jeho strelám,ja som na tú stenu nešiel a len som sa postavil oproti väzňom a oproti tým strelám ktoré vystrelil.Simon ma za to zabil chcel by som vedieť či na tú stenu musím ísť alebo môžem byť aj tak ako som napísal.
Pre lepšie porozumenie: https://ctrlv.cz/2ZLG (Tak je tam postavený Frasier)
Vopred ďakujem za odpoveď.
„Pravým znakom inteligencie nie sú vedomosti, ale predstavivosť.“
-
BeCareful - Zkušený
"Choďte na moje strely"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: "Choďte na moje strely"
Awee (cti ejvi) píše:Výstřelem Simon označí místo kde mají vězni jít. Vystřelí na zeď ať tam jdou nebo doplňují k jeho výstřelu. Označil místo na kterém mají být a kam mají doplňovat. Mají být na stěně a doplňovat k výstřelu. Pokud takto označí čáru, mají být na čáře a doplňovat k výstřelu. V případě že vystřelí na zem ve volném prostoru, taktéž označil místo kde mají být a kam mají doplňovat.
Simon má dávat jasné příkazy, proto nikdo nebude chtít aby když označil čáru, oni šli mimo ni a shlukli se kolem střely. Tato situace by byla pro samotného Simona nepřehledná ohledně dodržování zákazu a pořádku ve hře.
Když je má všechny vedle sebe na místě které určil, přispěje to většímu pořádku na serveru.
poupravene-prikazy-t168193.html
-
Brano21 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1