• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]BEZDOVODNÉ SLAYE / Taygete
- Název topicu - Taygete / Hns Autobhopblock
1.Popis situace : Čiže začalo kolo a ja som šiel hladať teroristov v tom som zahliadom hráča ktorý šiel dole proste do nejakej diery bolo to na mape c21_fun_fix jak pôjdete dole do tej modrej farby skočil som dole knifol som ho 2x potom ma flashol nič som nevidel omylom som skočil na rebrík (on sa nemohol dostať preč keby tam ten rebrík nebol) ale slayol ma okamžite... potom som sa ho spýtal prečo to spravil a napísal mi počkáš na druhý kolo.. napísal som mu že sa mi nechce a on máš smulu a potom mi napísal aj na dalšie kolo dostanem slay aj to spravil.. viac sa dozviete na screenach/demu...
2.Dôkazy - Screeny http://leteckaposta.cz/295653242
Demo http://leteckaposta.cz/832246587
1.Popis situace : Čiže začalo kolo a ja som šiel hladať teroristov v tom som zahliadom hráča ktorý šiel dole proste do nejakej diery bolo to na mape c21_fun_fix jak pôjdete dole do tej modrej farby skočil som dole knifol som ho 2x potom ma flashol nič som nevidel omylom som skočil na rebrík (on sa nemohol dostať preč keby tam ten rebrík nebol) ale slayol ma okamžite... potom som sa ho spýtal prečo to spravil a napísal mi počkáš na druhý kolo.. napísal som mu že sa mi nechce a on máš smulu a potom mi napísal aj na dalšie kolo dostanem slay aj to spravil.. viac sa dozviete na screenach/demu...
2.Dôkazy - Screeny http://leteckaposta.cz/295653242
Demo http://leteckaposta.cz/832246587
-
UruqweLL - Amatér
[vyřešeno]BEZDOVODNÉ SLAYE / Taygete
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BEZDOVODNÉ SLAYE / Taygete
Z dema není jasné, za co si slay dostal, co se odehrálo minulé kolo... Počkáme na vyjádření admina, vydrž.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: [v řešení]BEZDOVODNÉ SLAYE / Taygete
Ahoj.
První slay jsi dostal za to že jsi si úmyslně stoupl na žebřík a blokoval mi cestu ven.
Druhý slay byl za to co jsi napsal hned poté kdy jsi dostal právě tento první slay :
2017-10-25 18:30:14 si re ta rd ?.
Naštěstí si dodal i screen kde jsi mi to psal tak jsi mi ušetřil práci.
A k tomu demu - Dodal jsi jen část až po té co jsi mi blocknul žebřík tak netuším co tam máme vidět, a slapnul jsem tě aby jsi nikam neutekl nebo si nedal reconnect a znova hrál.
První slay jsi dostal za to že jsi si úmyslně stoupl na žebřík a blokoval mi cestu ven.
Druhý slay byl za to co jsi napsal hned poté kdy jsi dostal právě tento první slay :
2017-10-25 18:30:14 si re ta rd ?.
Naštěstí si dodal i screen kde jsi mi to psal tak jsi mi ušetřil práci.
A k tomu demu - Dodal jsi jen část až po té co jsi mi blocknul žebřík tak netuším co tam máme vidět, a slapnul jsem tě aby jsi nikam neutekl nebo si nedal reconnect a znova hrál.

-
Taygete - Mistr Yoda
Pokud se hrac chova nevhodne a ma hloupe narazky na admina, ma dostat mute na 10 minut. Neni duvod aby si mu kazil hru slayem.. Od toho tam ty kratke mute bany jsou.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Úmyselne sem tam neskočil ale byl sem v flashu čiže sem nic nevidel pak si mne hned grabnul a ani sem nevedel kde jsem pak co si mi dal slay si se ani mi neospravdelnil ale choval si se jak arogantný blbec a taky na tom demu je videt chat co jsi psal... to ze sem tam pouzil nadavku bylo iba kvôli tomu ze si se choval jak curak ...
-
UruqweLL - Amatér
Pokud máš demo kde je vidět že jsi byl ve flashu tak s tím nemám problém a omluvím se ti, pokud nemáš tak není důvod to nadále řešit, příště rovnou dostaneš ban za podobné excesy.

-
Taygete - Mistr Yoda
Jestli ten blok na žebříku byl úmyslný nebo ne teď už nezjistíme.
Každopádně jak psal Ejvi, trest za tyto narážky se má řešit mute banem - v tomto admin pochybil, tudíž bude poučen.
Každopádně jak psal Ejvi, trest za tyto narážky se má řešit mute banem - v tomto admin pochybil, tudíž bude poučen.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: [vyřešeno]BEZDOVODNÉ SLAYE / Taygete
Když jsem si to prošel znova tak jsem tě 2 trestal za stejnou věc, za to se ti omlouvám 

-
Taygete - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1