• Stránka 1 z 1
Zombie CPL Only
Ahoj, jsem zastáncem starého modu, proto také hraji již skoro a jen na ZM CPL Only. V poslední době mě příjde, že na serveru hraje moc dětí a že tam není již skoro nikdo, kdo by potřeboval hrát jen cpl only mapy.
Tímto podávám návrh na přejmenování serveru a přídání map na server.
Co takhle, kdyby ste udělali z tohodle serveru něco, jako server Zombie Evolution? Nebylo by to na škodu. Map je tam dost, ale bylo by dobré tam přidat staré mapy, které byli i na starších zombie modech které běželi na Plug-Inu Zombie Plague 7.1.
Jak jsem již nahoře psal, nový mod mě vůbec nebaví, někdy na začátku roku 2016 jsem to zkoušel, ale prostě mi to nepříjde tak zábavne, když se tam polovina lidí před kolem zabije jak blbý a pak na vás vlezou s nesmrtkou do kempy, jen aby měli Spirity. To mě fakt zatraceně triggeruje.
Byl bych rád kdybyste přejmenovali cplko jako old mod, možná by se tam vrátili někteří hráči, kterí stejně jako já měli rádi starý mod.

Co takhle, kdyby ste udělali z tohodle serveru něco, jako server Zombie Evolution? Nebylo by to na škodu. Map je tam dost, ale bylo by dobré tam přidat staré mapy, které byli i na starších zombie modech které běželi na Plug-Inu Zombie Plague 7.1.
Jak jsem již nahoře psal, nový mod mě vůbec nebaví, někdy na začátku roku 2016 jsem to zkoušel, ale prostě mi to nepříjde tak zábavne, když se tam polovina lidí před kolem zabije jak blbý a pak na vás vlezou s nesmrtkou do kempy, jen aby měli Spirity. To mě fakt zatraceně triggeruje.
Byl bych rád kdybyste přejmenovali cplko jako old mod, možná by se tam vrátili někteří hráči, kterí stejně jako já měli rádi starý mod.

- MiniLighting
- Amatér
Zombie CPL Only
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie CPL Only
MiniLighting píše:Ahoj, jsem zastáncem starého modu, proto také hraji již skoro a jen na ZM CPL Only. V poslední době mě příjde, že na serveru hraje moc dětí a že tam není již skoro nikdo, kdo by potřeboval hrát jen cpl only mapy.
Byl bych rád kdybyste přejmenovali cplko jako old mod, možná by se tam vrátili někteří hráči, kterí stejně jako já měli rádi starý mod.![]()
![]()
Ja bych to nechal tak jak to je dřív tam byla jen 1 mapa a pak Dwandy nahodil další a přejmenovat to na old mod je zbytečné proste je to CPL a tak by to mělo zůstat...

-
YamaL - CS 1.6 Admin
Jasný , ale neuškodilo by udělat nějákej novej server, který by běžel na Plug-Inu Zombie Plague 7.1 
Sám jsem hrozně nešťastnej, že jsem dal cca 1.2k kreditu do evipek jen na zm serverech, kde mě to neba a bylo by dobré fakt udělat zase změnu
Tamty old mapy sem měl hrozně rád, nejvíce asi takovou tu dust, kde se dalo běhat po textuře (jjj vím že se to asi nemá, ale byla to zábava:D)
Vlastně mi jde jen o to, aby někdo z GameSites.cz nahodil nějáké staré mapy, nebo aby vytvořil server ze starším modem, jako byl např. zm evolution, ale ze Zm Plague 7.1

Sám jsem hrozně nešťastnej, že jsem dal cca 1.2k kreditu do evipek jen na zm serverech, kde mě to neba a bylo by dobré fakt udělat zase změnu

Tamty old mapy sem měl hrozně rád, nejvíce asi takovou tu dust, kde se dalo běhat po textuře (jjj vím že se to asi nemá, ale byla to zábava:D)
Vlastně mi jde jen o to, aby někdo z GameSites.cz nahodil nějáké staré mapy, nebo aby vytvořil server ze starším modem, jako byl např. zm evolution, ale ze Zm Plague 7.1

- MiniLighting
- Amatér
YamaL píše:MiniLighting píše:Ahoj, jsem zastáncem starého modu, proto také hraji již skoro a jen na ZM CPL Only. V poslední době mě příjde, že na serveru hraje moc dětí a že tam není již skoro nikdo, kdo by potřeboval hrát jen cpl only mapy.
Byl bych rád kdybyste přejmenovali cplko jako old mod, možná by se tam vrátili někteří hráči, kterí stejně jako já měli rádi starý mod.![]()
![]()
Ja bych to nechal tak jak to je dřív tam byla jen 1 mapa a pak Dwandy nahodil další a přejmenovat to na old mod je zbytečné proste je to CPL a tak by to mělo zůstat...
Súhlasim s Yamalom. Je to naše CPLko. A som rád že sa niekde vlastne ten starý mód udržal

"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
Já pro změnu zase souhlasím s MiniLightingem - buď CPL Only přejmenovat, nebo vytvořit úplně nový Zombie Oldschool (třeba jako náhradu za nějaký jiný polomrtvý server) - starý mód jsem zbožňoval a ještě více jsem zbožňoval staré mapy. A myslím si, že hráčů se stejným/podobným názorem by se našlo o dost víc 

-
Jachymovec - Pokročilý
bolo tu uz viac navrhov na nove servery atd .. zombie-exp-classic-t132586.html s niecim novym nepocitaj 

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Jak píše septim návrhy tu byly je zbytečné to předělávat a aktivita na serveru je dobrá hraju tam každý den...
-
YamaL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1