I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Demence (Michael Scofield)

Příspěvekod Skyren » 30 říj 2017, 12:04

Tento admin ma ocividne v hlave nasrano. Ja, jakozto Simon jsem byl obtezovan CT, ktere do me neustale kuchalo... i po napomenuti tak dale cinilo. Napomenul jsem podruhe, ale i tak bezvysledne... tak jsem oduvodnene CT zablokoval 1 malym blokem, kde jsem byl nasledne grabnut adminem. Zacal jsem se ihned branit, bohuzel admin s nizkou inteligenci bez zdraveho rozumu me premistil k T. Po cca 2 hodinach jsem se napojil z5 na server a dostal ban/zakaz k CT behem Simonovani. Jen jsem si chtel pobrecet co za kokoty tu mate... ale nejvice smutny je fakt, ze o tom vite a i presto si ty nuly obhajujete. :lol:
Obrázek
Skyren
Pokročilý
Pokročilý

[V] Demence (Michael Scofield)

od Rumcajz » 30 říj 2017, 12:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Demence (Michael Scofield)

Příspěvekod Twixo38 » 30 říj 2017, 12:15 VIP

Zdravím ťa,

pod nickom Michael Scofield som hral ja, tak ako i grabe, tak i tu ti vysvetlím, že to neni tvoja povinnosť. Si vedel, že na servery sú dvaja admini, takže si mohol čakať, že ho grabnem. Už som sa na neho pripravoval a potom si všimnem, že si ho hodil do bloku. Pri vysvetlovaní si nepochopil, že zneužívanie blokov je zakázané a stále si mlel to svoje, tak som ťa prehodil a následne som ťa chcel zabanovať, lenže si sa odpojil. Tým, že som ťa znovu uvidel na servery, tak som ťa bez zaváhania zabanoval za neznalosť pravidiel, pretože si ich porušoval pri mojej prítomnosti!
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod Skyren » 30 říj 2017, 12:23

Zrejme nevis, ze se bloky daji zneuzit v pripade, kde CT nejakym zpusobem ohrozuje Simona, nebo jej nejakym zpusobem rozrusuje (tj, hrani si, behani nekde jinde, atp...). Uz jen to, ze mel nuz je prohresek. Ty jsi neudelal nic, opravdu mas v hlavne nasrano, jelikoz kdybys nemel tak ti zdravy rozum rekne, ze jsem udelal spravnou vec. Ocividne ti bodiky zatemnili mozek a ty jsi se zachoval jako prase. Doufam, ze ti zrusi akademika, protoze takovych jako jsi ty je tu nespocet.
Obrázek
Skyren
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod BrooKlyGS » 30 říj 2017, 12:32 VIP

Zdravim,
cela tva stiznost je zalozena na nejakem tvrzeni bez dukazu a nadavkach vuci banujicimu adminovi. I kdyby jsi mel 100x pravdu ty, tak na tohle tve chovani neni nikdo zvedavy. Pokud je na serveru admin, pak ma takove situace resit on, nikoliv ty, ze vezmes spravedlnost do svych vlastnich rukou a zacnes ostatni blokovat, at uz z jakehokoli duvodu. Kazdopadne, tebe nic neopravnuje blokovat do bloku ct, ktere si nekde hraje, nebo si beha s nozem. Nevim, kde jsi k tomuto prisel.

Cela stiznost je jen nesmyslne chrleni tvych emoci. Pokud ses takhle choval na serveru, pak se banu vubec nedivim.

Stiznost neopravnena.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod Skyren » 30 říj 2017, 12:44

Aha, ok. Preji krasnej zivot. :P
Obrázek
Skyren