• Stránka 1 z 1
[Z] Ziadosť o práva na JailBreak
Nick : Dr.Weed
SID : STEAM_0:1:151775248
Sekcia kde chcem práva : JailBreak
Vek : 17
HLStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=6384
Bany ktoré som dostal : dostal som 2 bany za spamm na 10 minut chat/ct
Niečo o mne : Volám sa Tomáš. Mám 17 rokov . Študujem na gymnáziu v Košiciach. Modzi moje koníčky patrí plávania , cyklistika
a hranie CS:GO.
Prečo prave ja : Som schopný človek , viem velmi dobre pracovat s ludmi, som zodpovedný , doteraz som stále zabitému
Teroristivi vysvetlil začo dostal kill, no rád by som tuto funkciu spĺnal uz s právami, som velmi aktívny , na
JailBreaku som minimalne 5 krat do tyzdna .Pravidlá ovladam dobre. Medzi ostatnymi hračmi som obľubený.
Skúsenosti s CS:GO : CS:GO uz hrám asi 2 roky , moj aktuálny rank je MG 2 na Jailbreaku som strávil aktivne 450 a viac hodín .
Prípadne poznámky : Rozhodol som sa poziadat o práva hlavne s dovodu mojej iniciatívy , no poradil som sa aj s 3 admínmi a
dostal som ustne odporucenie aby som to skusil ze mám na to aby som dostal práva , tak dufam ze
dostanem sancu.
Ďakujem
SID : STEAM_0:1:151775248
Sekcia kde chcem práva : JailBreak
Vek : 17
HLStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=6384
Bany ktoré som dostal : dostal som 2 bany za spamm na 10 minut chat/ct
Niečo o mne : Volám sa Tomáš. Mám 17 rokov . Študujem na gymnáziu v Košiciach. Modzi moje koníčky patrí plávania , cyklistika
a hranie CS:GO.
Prečo prave ja : Som schopný človek , viem velmi dobre pracovat s ludmi, som zodpovedný , doteraz som stále zabitému
Teroristivi vysvetlil začo dostal kill, no rád by som tuto funkciu spĺnal uz s právami, som velmi aktívny , na
JailBreaku som minimalne 5 krat do tyzdna .Pravidlá ovladam dobre. Medzi ostatnymi hračmi som obľubený.
Skúsenosti s CS:GO : CS:GO uz hrám asi 2 roky , moj aktuálny rank je MG 2 na Jailbreaku som strávil aktivne 450 a viac hodín .
Prípadne poznámky : Rozhodol som sa poziadat o práva hlavne s dovodu mojej iniciatívy , no poradil som sa aj s 3 admínmi a
dostal som ustne odporucenie aby som to skusil ze mám na to aby som dostal práva , tak dufam ze
dostanem sancu.
Ďakujem
-
DrWeed - Kolemjdoucí
[Z] Ziadosť o práva na JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ziadosť o práva na JailBreak
Podle stylu psaní se o člověku hodně dozvis
Osobně bych ti tuhle žádost zamítl už jen z důvodu, jak je napsána, ale třeba se v tobě pletu, každopádně
Schopny
Umí pracovat s lidma
Umí pravidla
Stále vysvětluje každý kill
Velmi aktivní
Oblíbený mezi hráči
Poradil si dokonce s 3 adminy!
Jako..
Tenhle týden maximálně příští budu mít PC, az se tak stane promluvime si na Teamspeaku a uvidíme, pokud chceš k tomuhle něco dopsat, mas prostor
Osobně bych ti tuhle žádost zamítl už jen z důvodu, jak je napsána, ale třeba se v tobě pletu, každopádně
Schopny
Umí pracovat s lidma
Umí pravidla
Stále vysvětluje každý kill
Velmi aktivní
Oblíbený mezi hráči
Poradil si dokonce s 3 adminy!
Jako..

Tenhle týden maximálně příští budu mít PC, az se tak stane promluvime si na Teamspeaku a uvidíme, pokud chceš k tomuhle něco dopsat, mas prostor
-
byLife - CS:GO Admin
Dalej budem kontaktovat v sukromnej sprave
-
DrWeed - Kolemjdoucí
V blízké době dodám verdikt
-
byLife - CS:GO Admin
Mluvili jsme spolu na TS a žadatel má nedostatky v některých základních věcech.
Prozatím zamítám, jsme domluveni, že se to doučíš a za měsíc si můžeš zažádat znovu.
Prozatím zamítám, jsme domluveni, že se to doučíš a za měsíc si můžeš zažádat znovu.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1