I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Minik/JB1

Příspěvekod Extremeeee » 31 říj 2017, 22:38

Zdravím, dnes 31. 10. v 21:35, jsem byl přehozen k teroristům za údajné freevote adminem Minik. Admin vycházel z toho, že mu nějaký nejmenovaný hráč YeaZ nejspíše brečel na steamu.

Hráč YeaZ dělal na mapě bordel, jezdil si s autíčkem, dal TK neustále mačkal nějaká tlačítka, což kazilo průběh hry. Dostal vote. Tak jak má, se tam nechovalo více lidí, YeaZ však nešel tolerovat. Několik kol poté se znovu napojil, na stejné mapě... už dostával vote, to vote tam není pro srandu králíkům, ne že ho dostane a napojí se zpět. Admin podle mě nemohl zasahovat do něčeho, čemuž nebyl svědkem a nemohl vědět, co tomu předcházelo. V grabu mluvil o tom, že si projel můj hlstats a prý tam chci dávat freevote... Na moje hlstats se můžete mrknout, nic o freevote tam není. Je tam však o regulérním vote. Pak se mě ještě ptal, který hráč tam ještě dělal bordel - na což jsem mu nedokázal odpovědět, protože jsem si to nepamatoval.

Bohužel jsem zjistil, že jsem nahrával 2 mapy za sebou, tudíž se ta druhá nenahrála... Takže tu máte záznam HLTV - snad to bude stačit... hodim to na leteckou -
http://leteckaposta.cz/753822174
Dal jsem si tu práci a vyčasoval to co YeaZ dělal, za co dostal to "freevote"... :)
4:00 - otvírá simonovi cely
4:35 - zas mačká co nemá
5:03 - chat: mato nebaví idem robit bordel
5:40 - přijíždí autíčkem
6:40 - další autíčko
9:34 - otvírá simonovi cely
10:50 - bordel ještě s někým
11:35 - TK
11:50 - dostal vote
19:00 - zase u CT - automaticky píšu vote, nemá tam co dělat (Ne všechna CT napsala vote, tudíž zůstal u CT do konce mapy.)
26:45 - Jdu do vzduchu
27:50 - Bum o zem a k T

Nepřekvapí mě, když bude stížnost zamítnuta, protože tam bohužel nejde slyšet za co jsem grab dostal. Avšak nedalo mi to, byl sem tak nasranej, že sem to musel napsat.
Extremeeee
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] Minik/JB1

od Rumcajz » 31 říj 2017, 22:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Minik/JB1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 31 říj 2017, 23:56

Pockame na adminovo vyjadreni.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod minik » 01 lis 2017, 17:54

Čau, grabl sem te abych se te normalne zeptal proc pises ostatnim ct at daji vote tomu hraci Yeaz. :roll:

Z meho pohledu jsem nevidel zadny duvod proc by mel hrac dostat vote, kdyz se sotva napojil k CT.

Kdyz sem se te na to ptal proc se mu snazis dat vote, kdyz se pripojil k CT, tak jsi mi odpovedel ze ste mu dali 1x vote za TK (coz po zpetnem shlednuti situace byla nakonec pravda), ale kdyz jsem se te ptal proc mu davate dalsi vote kdyz je na serveru admin tak jsi mi odpovedel a ze mu vote nedavate, coz podle tveho hlstats nebyla pravda.

Ted vim, ze tve umylsy byly dobre ale lhal jsi mi a proto jsi putoval k T ty místo něj. :roll:
„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein

Obrázek - HC SPARTA PRAHA
minik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Extremeeee » 01 lis 2017, 18:21

Čau,
to, že ses mě ptal, proč dáváme vote, když je na serveru admin, jsem buďto přeslechl, a nebo si se na to nezeptal.

Je dosti možný, že si se zeptal, ale já tě neslyšel přes simona, který tam mluvil.
Každopádně jsem si 100% jistý že ses zeptal proč dávám freevote. (I sám YeaZ psal, potom co dostal vote - freevote a že půjdem na forko atd.
Potom si se tam náhle zjevil ty a ptal ses, proč dávám freevote... Možná náhoda...? Přišlo mi to spíš jako : Miniku, Miniku, ten Extreme mi dal freevote, běž tam a dej mu co proto... Ale tak třeba se pletu... :) Doufám :) )

Nevím o tom, že bych řekl, že mu vote znovu nedáváme. Právěže jsem říkal, že jsme mu dali vote (+důvody) a on se znovu připojil, tak dostával další... Několikrát si se mě ptal, jak se jmenoval druhý hráč, který tam s ním dělal bordel. To jsem nevěděl, ale řekl jsem ti že ten tam nedělal takový bordel, abychom ho museli votovat. Jestli si to správně vybavuji, tak jsem šel po chvilce k zemi.

To už se ale nedozvíme, jelikož jsem manták a netočil jsem zvuky. :D
Extremeeee
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod minik » 01 lis 2017, 19:49

Byl sem uz na serveru kdyz sem videl jak v chatu pises abyste mu dali vote.
Proto sem se te ptal dalsi kolo proc mu chcete davat vote, no asi si nepochopil na co se ptam nebo me preslechl. :roll:
Protoze sem se od tebe jen dozvedel ze ste mu dali nejake vote za TK v dobe kdy jsem na serveru nebyl (nevedel jsem jestli to tak bylo nebo ne), ale nevedel sem proc mu chcete dat vote v okamziku kydz sem byl na serveru, porad si opakoval ze ste mu davali jen 1x vote za TK.
„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein

Obrázek - HC SPARTA PRAHA
minik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Gustik » 02 lis 2017, 01:55 VIP

Jak sám píšeš, Minik na server přišel až po všech "výtržnostech". Když jsi chtěl po jeho příchodu votovat CT, které normálně hrálo, adminova reakce byla správná. Bohužel na HLTV zvuk není a tak s tebou jen mává, co jste říkali je ve hvězdách...

Dle Minika sis jel svou písničku, přehoz byl tedy na místě a nemůžeš se mu divit. ;)

Stížnost zamítnuta.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy