• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[zamítnutý]Ziadost o prava
Serus rád by som požiadal práva v sekcii KNIFE
Nick v hre : NIC?
Nick na forku : NICHrdyZilincan
Profil na fore: ucp.php?i=173
Vek : 18
Steam nick : NIC?
Steam ID : STEAM_0:1:146964227
hl.stats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... yer=173044
Bany či prehrešky : Nemali by tam byť žiadne ..
Niečo o mne : Ahoj moje meno je Kristián. Som zo Žiliny. Chodim na Strednu priemyselnu školu v KNM 4 ročník... elektrikar............ rad hram futbal.... a večšinou už po dlhšej dobe sa vraciam spet na knife servery kde som aj začinal....takže skoro som tam každy den.....
Prečo by som chcel adminovať ? : .. prava som už mal asi pred rokom cca už si nespominam akademiu som už mal davno spravenu len som si dal dajake nahlasenia tu aby som aktivitu dobehol...amx menu už poznam takže viem ake to je....a pretože ako aj ppredtym tak aj teraz sa tam najdu toxicky ludia ktory zneprijemnuju server či už mne alebo ostatným hráčom
........... ..... * jednoi slovo mi teraz uslo pred pol mesiacom ... nwm vyletelo mi to z mojich ust ... ani nwm ako ale až potom som si to vlastne uvedomil hned som sa ospravedlnil .... to som vobec ani nechcel napisať... no čo už sme len ludia... aj ludia robia chyby...a nechcel by som keby že ma neprijmete koli henteemu chabemu slovičku
(
))))))
Toď vše odomna ... budem rád ak ma vezmete na pohovor .... PEACE
Nick v hre : NIC?
Nick na forku : NICHrdyZilincan
Profil na fore: ucp.php?i=173
Vek : 18
Steam nick : NIC?
Steam ID : STEAM_0:1:146964227
hl.stats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... yer=173044
Bany či prehrešky : Nemali by tam byť žiadne ..
Niečo o mne : Ahoj moje meno je Kristián. Som zo Žiliny. Chodim na Strednu priemyselnu školu v KNM 4 ročník... elektrikar............ rad hram futbal.... a večšinou už po dlhšej dobe sa vraciam spet na knife servery kde som aj začinal....takže skoro som tam každy den.....
Prečo by som chcel adminovať ? : .. prava som už mal asi pred rokom cca už si nespominam akademiu som už mal davno spravenu len som si dal dajake nahlasenia tu aby som aktivitu dobehol...amx menu už poznam takže viem ake to je....a pretože ako aj ppredtym tak aj teraz sa tam najdu toxicky ludia ktory zneprijemnuju server či už mne alebo ostatným hráčom

Toď vše odomna ... budem rád ak ma vezmete na pohovor .... PEACE

-
NICHrdyZilincan - Pokročilý
[zamítnutý]Ziadost o prava
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
Re: Ziadost o prava
Ahoj.
2017-10-08 21:07:06 či kereho piča to bolo. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_super_mario
post806061.html#p806061
Zamítnotu, zkus to s čistým hlstats za měsíc.
2017-10-08 21:07:06 či kereho piča to bolo. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_super_mario
post806061.html#p806061
Zamítnotu, zkus to s čistým hlstats za měsíc.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
ty si robiš zo mna srandu a ty čo nevidiš čo som postol ???......... TEBA SI VELMI DOBRE PAMETAM KAMOŠKO.............................. si na mna zasadnutý a ja poznám velmi dobre tvoju minulosť...........ALE DOBRE CHCEŠ vojnu okj

-
A Ak dobre viem ty si neni hlsa knife ani nemaš nič s knifom spoločné... zrazu si to mne musel okomentovť.... keby to nebol moj nick s prepačenim sereš na to...ale ty dobre vieš kto som aj ja viem kto si...........Však dobre ako chceš

-
NICHrdyZilincan píše:A Ak dobre viem ty si neni hlsa knife ani nemaš nič s knifom spoločné... zrazu si to mne musel okomentovť.... keby to nebol moj nick s prepačenim sereš na to...ale ty dobre vieš kto som aj ja viem kto si...........Však dobre ako chceš
Asi nevíš že sekce jsou sjednocené kromě JB který řeší samostatně jenom 3 lidé a to maxipes awee a habs. Ostatní sekce může řešit jakékoliv HLSA, bylo ti něco naspáno izmaelem, stejně jsi nadával tak za to neseš odpovědnost, a nevyhrožuj tu válkou, minulost? jakou myslíš?

To co píšeš akorát ukazuje na to jak nepřipravený jsi a jak moc prahníš po právech, takže opravdu nevyhrožuj nebo to skončí ještě hůře a splň to co ti napsal izmael.

Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Permanentně zamítnuto, dokud se nerozhodnu já, že bys mohl dostat práva. 

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Izmael chcem vidiet jednu nadavku za minuly mesiac,.... sam si mi Izmael nedal prava a napisal si že nadavam ukaž mi za minuly mesiac nie tento........... MINULY CHAPeš???????????............ ak dobre viem tvoj krasny argument znel teba nechem...ale neukazal si mi ani jednu nadavku čo si mi napisal že som nadaval ukaž ???????????????????? !!!!!!!!!!!... chcem to vidiet ..... ja to chcem vidiet Izmael za MINULY MESIAC SEPTEMBER .... ak rozumieš.... zrušil si ma minuly mesiac prvy krat ... tak si opráš pamet a rozpametaj sa ......permanentne ? važne ?
DDD... tak to vieš no internet hero kto ma klavesnicu a monitor pred sebou ma už EGO up ako sa hovori.. pre mna za mna mi tu daj permu... za svoje obhajovanie mui tu ruš prava fajn..... ale taketo dristy čo si mi Izmael napisal minuly mesiac .. som sa schuti zasmial
.... niečo mi tu važne smrdi ...a ten smrad ide z A- teamu.. ale tak necham to už tak ..... to je moje posledne slovo

-
Amen. Choďte v mene božom.
-
VoLdEmOrD - Sponzor
To co zde píšeš je akorát výsledkem tvého dětinského chování, a by jsi zrušen nenechal jsi se zrušit, pak jsi měl odmlku a pak ano, nahlašoval jsi atd. ale jakožto bývalí admin by jsi měl vědět co je to navážení se do A teamu - 2017-09-27 20:13:23 mne prava boli odobrate demenciou HLSA. toto byl důvod tvé zamítnuté žádosti a ten ti byl napsán tak proč se znovu ptáš na důvod zamítnutí.( sám by jsi měl dobře vědět co jsi napsal ) a měl jsi podmínku že máš mít čistý chat log což jsi taktéž nedodržel a ještě tu vyskakuješ a vyhrožuješ tvojí nějakou válkou?
trošku jsi mě pobavil, když ty sám píšeš že izmael je internet hero a ty tady vyhrožuješ vojnou. Když chceš válku tak klidně, klidně vyhraj bytvu, ale válku nikdy nevyhraješ s tím když se budeš chovat takto.
Měl by jsi se prvně uvědomit co vlastně děláš jakožto dospělí osmnáctiletý kluk, omluvit se za to co píšeš a jak vlastně urážíš a snažit se dělat něco pro to aby jsi ty práva získal když je tam moc chceš.

Měl by jsi se prvně uvědomit co vlastně děláš jakožto dospělí osmnáctiletý kluk, omluvit se za to co píšeš a jak vlastně urážíš a snažit se dělat něco pro to aby jsi ty práva získal když je tam moc chceš.

Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
aha takže ja som decko...... mne to je jedno čo si TY jysi o mne mysliš .....nechapem tvoje rozmýšľanie.....ešte ta gramatika... fúha.... dobre.... pre mňa za mňa si tu permujte hráčov.... potom sa to aj ukazuje na vás aky ste naegovany 

-
Nebudu se vyjadřovat ka nemám.
- Walton
- Amatér
Hráč stojí jako Simon za hovno. Snad vám tato informace pomůže v rozhodování zda jej přijmout na knife servery 
e.jysi: to sme potřebovali přesně vědět

e.jysi: to sme potřebovali přesně vědět

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Kristiáne, takhle to nepůjde.
Tvé vyjadřování neodpovídá chováním někomu, kdo má udržovat správný chod serveru. Respektuj výše uvedené informace a budeš mít opět příležitost si o práva požádat znovu, časem.
Tvé vyjadřování neodpovídá chováním někomu, kdo má udržovat správný chod serveru. Respektuj výše uvedené informace a budeš mít opět příležitost si o práva požádat znovu, časem.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Re: [zamítnutý]Ziadost o prava
"časem" .... je tam uvedené permanentne :"DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD .. tak ale oka

-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2