• Stránka 1 z 1
[V] Bezdůvodný ban k CT
Server: JainBreak #07
Popis situácie/ prehrešky admina: Zdravím na 90% jsem si jist že jsem dostal bezdůvodný ban k CT protože se hrála hra na simona a simon řekl "Simon ukončuje ruším simon. Všechno platí" A pokud si správně pamatuji tak takhle se simon neukončuje proto jsem se zeptal zda se to takhle ukončuje a zjistil jsem že ne tak simon je všechny zabil a já zabil pouze 1 hráče. Dnes v 15:35 jsem se snažil připojit na server a bylo místo u CT tak jsem se chtěl připojit a zjistil jsem že mám ban. Poté jsem šel na forum a zjistil jsem že hráč *MAYBE* РусскийБорец je nahlášen za FK. V té době co se to stalo jsme byly u CT 3 a všichni 3 jsme dostali ban. Pokud je to naše chyba předem se omlouvám ale bavil jsem se s kamarádem který říkal že to FK nebyl tak nevím . A ban jsem dostal od hráče PatasCZ47.
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/219969246
Popis situácie/ prehrešky admina: Zdravím na 90% jsem si jist že jsem dostal bezdůvodný ban k CT protože se hrála hra na simona a simon řekl "Simon ukončuje ruším simon. Všechno platí" A pokud si správně pamatuji tak takhle se simon neukončuje proto jsem se zeptal zda se to takhle ukončuje a zjistil jsem že ne tak simon je všechny zabil a já zabil pouze 1 hráče. Dnes v 15:35 jsem se snažil připojit na server a bylo místo u CT tak jsem se chtěl připojit a zjistil jsem že mám ban. Poté jsem šel na forum a zjistil jsem že hráč *MAYBE* РусскийБорец je nahlášen za FK. V té době co se to stalo jsme byly u CT 3 a všichni 3 jsme dostali ban. Pokud je to naše chyba předem se omlouvám ale bavil jsem se s kamarádem který říkal že to FK nebyl tak nevím . A ban jsem dostal od hráče PatasCZ47.
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/219969246
-
Vosty - Amatér
[V] Bezdůvodný ban k CT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bezdůvodný ban k CT
Nakonec jsem si to pustil znova a řekl "Simon ruší teda ukončuje simona všechno platí" ale pořád to nemění nic na tom že se simon pořád hrál
-
Vosty - Amatér
Ahoj,
zítra, respektive ráno nebo odpoledne, na to kouknu a hodím sem verdikt. Adminovo vyjádření jsem již dostal, takže poprosím nikoho zbytečně nespamovat stížnost.
zítra, respektive ráno nebo odpoledne, na to kouknu a hodím sem verdikt. Adminovo vyjádření jsem již dostal, takže poprosím nikoho zbytečně nespamovat stížnost.

-
BrooKlyGS - Spamer
Brookly na to v utery, v patek nebo v dubnu koukne.. 
Kazdopadne pokud se Simon sekne a rekne prikaz blbe, je povinnen jej rict znova v platne forme. Bez toho jezisi jsem se sek, teda ne, ja kokot, atp.. Dokud tak neudela, stale se na Simona hraje..

Kazdopadne pokud se Simon sekne a rekne prikaz blbe, je povinnen jej rict znova v platne forme. Bez toho jezisi jsem se sek, teda ne, ja kokot, atp.. Dokud tak neudela, stale se na Simona hraje..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Simon nebyl správně ukončen, tudíž měli všichni hráči dostat kill a žádný FK nepadl. Bany byly neoprávněné.
Stížnost oprávněná, omlouváme se ti za vzniklé problémy.
Stížnost oprávněná, omlouváme se ti za vzniklé problémy.

-
BrooKlyGS - Spamer
Tak já se zde omlouvám za moje chyby a slibuju,že se to do příště nebude opakovat.
Z chyb jsem se poučil a budu si dávat větší pozor.
Snad mojí omluvu přijmeš.
Z chyb jsem se poučil a budu si dávat větší pozor.
Snad mojí omluvu přijmeš.
-
KiNgPatas - Profesionál
V pohodě
příště si na to dávej asi větší pozor

-
Vosty - Amatér
• Stránka 1 z 1