• Stránka 1 z 1
Brookly MFK
Brookly řekl, že po otevření cel půjdeme na čáru, poslal nás na plošinu, otevřel cely a zabil všechny na plošině. http://leteckaposta.cz/960307523 2:10
- Neha
- Zkušený
Brookly MFK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Brookly MFK
Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Stížnost se zamítá.
Takže Brookly nedal MFK a tyto příkazy můžeme používat?

- Neha
- Zkušený
Neha píše:Awee (cti ejvi) píše:Stížnost se zamítá.
Takže Brookly nedal MFK a tyto příkazy můžeme používat?
Nemuzeme. Prave jsem tyto prikazy pouzila admin Awee na me zahucel "prestan", ale nerekl s cim, na coz jsem se ptal. I tak me movnul, ikdyz jsem dal max 1 FK a to tehdy, kdyby tyto prikazy byly zakazane, coz nikde nevidim. Myslim si, ze je to naprosto normalni sled prikazu a v mem pripade jeste meli hraci visualni pohled na cely.
Preji hezky den.

-
Skyren - Pokročilý
Spouštěč "Po otevření cel" může Simon použít pouze v případě, nachází li se vězni v celách. Jakmile vězni opustí cely a Simon chce použit spouštěč, není problém říct "na slovíčko start, blablabla". Předejde se tím zbytečným problémům, hádkám a banům.
Průběžně na toto budou všichni upozorňováni bez trestu. Což ani nebude moc potřeba, protože Neha i ostatní to tak do teď hráli
Průběžně na toto budou všichni upozorňováni bez trestu. Což ani nebude moc potřeba, protože Neha i ostatní to tak do teď hráli

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1