Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]NO-!-ONE /Žiadosť/JB

Příspěvekod Cub3e » 03 lis 2017, 18:12

Nick v hre : NO-!-ONE

SID : STEAM_0:0:142043597

Sekcia v ktorej chcem práva : Jailbreak/csgo

Vek : 19

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=19254

Bany : Myslím že na 1.6 za mfk ktorý som nedal úmyselne lebo som bol maličký :D--na 2 hodky

Niečo o mne : Volám sa Branislav,milujem hranie videohier (lol/csgo) skončil som strednú a vo voľnom čase je nuda tak drtím väčšinou jailbreak :D :D. Rád poznávam nových hráčov a vobec niesom toxický.

Prečo práve ja ? : Jb hrám skoro 24/7 lebo som skončil strednú a job bude od januára, ale už ma unavuje ked su v ct hráči bez miku alebo trollovia a nikto z vedenia nieje online aby ich potrestal. Taktiež rád radím neskúseným hráčom ked nevedia pravidlá a majú otázky.

Skúsenosti z csgo: Hrám to skoro odkedy to vyšlo a čo sa týka jb tak som ho hral aj na 1.6 :D Pravidlá viem viac menej perfektne.

Poznámka : Mám asi iba 3 alebo 4 nahlásenia pretože moj lacný ntb ktorý sa podobá na tesco tašku nechce nahrávať demáče a ja nwm ako to fixnuť :/ Dáfam že to nebude vadiť v tom aby som vám mohol pomôcť zdokonalovať komunitu Jailbreaku ! :) peace
Cub3e
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]NO-!-ONE /Žiadosť/JB

od Rumcajz » 03 lis 2017, 18:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NO-!-ONE /Žiadosť/JB

Příspěvekod byLife » 03 lis 2017, 21:56 VIP

Kdyz nedostanes plné práva, ale i kdyby si dostal, musíš natáčet dema aspoň týden/2 a na naše vyžádání je dodat, takhle to nepůjde, pokud to neopravis.
Kdyz někdo napíše ze umí perfektně pravidla, shoří už na 5. otázce z moji zkušenosti :D
Az budeš mít práci, přestanes hrát ?
byLife
CS:GO Admin

Příspěvekod Cub3e » 04 lis 2017, 10:02

Neprestanem hrať ale nebudem hrať ani zdaleka tak často ako teraz a ktým demám hej mne sa stal taký bug že furt ked natočím demo tak mi to píše že sa nenašiel zvuk ku tomu demu -- nejde otvoriť ani nič hľadal som aj na nete ako to fix ale nikde nič skušal som preinštalovať csko a nepomohlo tak nwm. Ak je to teda tak jak hovoríš že musím natáčať tak to je ripec no.Škoda :/ fakt vám chcem pomôcť ale csko ma nemá rado no :D.
Cub3e
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Cub3e » 04 lis 2017, 10:37

Podarilo sa mi to opraviť !!!!!! Dobre tak poďme na to díky deťom čo tryhardia csko :D
Cub3e
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod byLife » 06 lis 2017, 02:26 VIP

Od JB HLSA z 1.6 mi na tebe přišla dlouhá PMka, kde rozebral to, co jsi zač, včetně minulosti
Z tohoto důvodu si nejdříve projdi akademii
Zamitnuto
byLife

Zpět na Nábory Adminů