• Stránka 1 z 1
[VyrJB2 / Effi ( effi říkal, že prej PEACE ) / zase ten Tafi
Výpis z konzole mi nepíše nic .. nevím co tomu je ..
Měl jsem perma ban za obcházení BANU ( k CT ) , tak sem si za stovku koupil unban a od Effiho mi byl udělen perma ban za obcházení znovu .. Když sem se Effiho ptal, tak mi dal udajně pouze ban k CT na 24 hodin a nějaký admin PEACE mi dodatečně udělil znova PERMA BAN .. takže by mě tedy zajímalo, kde je mých 100 korun, nebo můj UNBAN .. předem díky za odpověď
..
VIP hráč jsem ..
steam ID : STEAM_0:1:107839638
nick : zase ten Tafi
Měl jsem perma ban za obcházení BANU ( k CT ) , tak sem si za stovku koupil unban a od Effiho mi byl udělen perma ban za obcházení znovu .. Když sem se Effiho ptal, tak mi dal udajně pouze ban k CT na 24 hodin a nějaký admin PEACE mi dodatečně udělil znova PERMA BAN .. takže by mě tedy zajímalo, kde je mých 100 korun, nebo můj UNBAN .. předem díky za odpověď

VIP hráč jsem ..
steam ID : STEAM_0:1:107839638
nick : zase ten Tafi
- Tafi
- Mistr
[VyrJB2 / Effi ( effi říkal, že prej PEACE ) / zase ten Tafi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB2 / Effi ( effi říkal, že prej PEACE ) / zase ten Tafi
Podle všeho jsis unban koupil, je možné že si to admin nezjistil a bral to jako obcházení banu, počkáme na jeho vyjádření.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Ahoj, začnem postupne.
1) Mal si aktívny perma-ban na steame a ty si sa snažil vybabrať so systémom a išiel si hrať na NONSTEAM.
2) Bol si teda nahlasený za obchádzanie a teda ti bola skrz PP nahodená perma na NS.
3) Kúpil si si ale len 1 unban a to na steame.
4) Čiže stále si mal aktívny ban (na NS).
6) Bol si zas nahlasený v PP za obchádzanie banu.
7) Konzultoval som s HLSA o ďalšom postupe.
8) A po dohode s HLSA som teda ban upravil a podľa pokynov nahodil ban.
Toť vše odo mňa.
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=8567 - tu je aktívny ban na NS
a potom som upravil tento ban, že obchádzaš ban - http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=8652
1) Mal si aktívny perma-ban na steame a ty si sa snažil vybabrať so systémom a išiel si hrať na NONSTEAM.
2) Bol si teda nahlasený za obchádzanie a teda ti bola skrz PP nahodená perma na NS.
3) Kúpil si si ale len 1 unban a to na steame.
4) Čiže stále si mal aktívny ban (na NS).
6) Bol si zas nahlasený v PP za obchádzanie banu.
7) Konzultoval som s HLSA o ďalšom postupe.
8) A po dohode s HLSA som teda ban upravil a podľa pokynov nahodil ban.
Toť vše odo mňa.
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=8567 - tu je aktívny ban na NS
a potom som upravil tento ban, že obchádzaš ban - http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=8652
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Asi se vtom už ztrácíš kolik těch banů vlastně máš, ban oprávněný.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [VyrJB2 / Effi ( effi říkal, že prej PEACE ) / zase ten
ale vždyť jsem se s adminem Smajlos domlouval, že si dokoupím na NS unban do týdne .. prostě , že si je koupím postupně .. pevní na Steam a pak na NONSteam ..
- Tafi
- Mistr
Nechápu jak myslíte, že sem se snažil vybabrat se systémem .. já nemám CS NONSTEAM .. mám jenom STEAM ..
a nechápu proč bych si měl kupovat unban na NONSTEAM, když sem tam ani nebyl ..
Ale budiž .. nedělá mi problem zaplatit 2 x 100 kč ..
Se smajlosem ( adminem ) jsem se domlouval, že si zaplatím unban na NONSTEAM za týden a říkal mi že je to v pořádku .
E. by Peace: Pozri sa. Vážne tu ideš klamať, že si ani na NS nebol? Ja mám na to dôkazy a môžu sa teda všetci presvedčiť, že si klamár.
Tafiho NONSTEAM Hlstats - Last Connect:* Sat. Nov. 4th, 2017 @ 22:00:34 a zabanovaný si bol - 22:00:37 (04.11.)
Favorite Server:* Gamesites.cz ^JailBreak #2
+ to NS demo, po ktorom si dostal ban - NS demo (Andrea :*) (ZAČIATOK DEMA)
Stačí si porovnať hlas kľudne.
Nahlásenie v PP (NS)
=============================================================================================================
Tafiho STEAM Hlstats
+ Tafi Steam.demo - takisto stačí porovnať hlas.
Myslím si, že súhlasné.
Nahlásenie v PP (STEAM)
Jednoducho si sa snažil obchádzať ban a to sa ti vypomstilo. Ako sa hovorí - aj na psa príde mráz.
a nechápu proč bych si měl kupovat unban na NONSTEAM, když sem tam ani nebyl ..
Ale budiž .. nedělá mi problem zaplatit 2 x 100 kč ..
Se smajlosem ( adminem ) jsem se domlouval, že si zaplatím unban na NONSTEAM za týden a říkal mi že je to v pořádku .
E. by Peace: Pozri sa. Vážne tu ideš klamať, že si ani na NS nebol? Ja mám na to dôkazy a môžu sa teda všetci presvedčiť, že si klamár.
Tafiho NONSTEAM Hlstats - Last Connect:* Sat. Nov. 4th, 2017 @ 22:00:34 a zabanovaný si bol - 22:00:37 (04.11.)
+ to NS demo, po ktorom si dostal ban - NS demo (Andrea :*) (ZAČIATOK DEMA)
Stačí si porovnať hlas kľudne.
Nahlásenie v PP (NS)
=============================================================================================================
Tafiho STEAM Hlstats
+ Tafi Steam.demo - takisto stačí porovnať hlas.
Myslím si, že súhlasné.
Nahlásenie v PP (STEAM)
Jednoducho si sa snažil obchádzať ban a to sa ti vypomstilo. Ako sa hovorí - aj na psa príde mráz.

- Tafi
- Mistr
Ano ano , snažil sem se obcházet ban tím že sem si koupil UNBAN ?
Jako vážně ?
Měl jsem ban k ct, tak sem si koupil unban .. co se jako řeší .. tak sem měl koupený unban, tak sem hrál ..

Měl jsem ban k ct, tak sem si koupil unban .. co se jako řeší .. tak sem měl koupený unban, tak sem hrál ..
- Tafi
- Mistr
Chcel by som ešte podotknúť, že tento hulvát, inak to pomenovať neviem - napísal akademikovi, ktorý ho nahlásil (930b9bc52dc70d1) zaujímavú PM tu na webe. Viac info TU alebo aj TU.
Ak máš naozaj 20 ako tvrdíš, tak mi je z teba na vracanie, mal by si ísť príkladom, ale správaš sa horšie ako 9 ročný Tonda na JB.
Ak máš naozaj 20 ako tvrdíš, tak mi je z teba na vracanie, mal by si ísť príkladom, ale správaš sa horšie ako 9 ročný Tonda na JB.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1