• Stránka 1 z 1
[V] Autismus Sndt
Server: JailBreak #1
Popis situace/ prohřešky admina: Dostal sem od admina Sndt ktery má práva akademicke 2 ban na 30 minut za provokaci duvod nevím přesne takže čakam na omluvu a potrestání admina ktery udělal chybu a viktor at se ktomu nevyjadruje každy ví komu vlezl doprdele ušoplesk.
Důkazy: Banlist a adminove demo je to admin akademik takže demo musi mať.
Popis situace/ prohřešky admina: Dostal sem od admina Sndt ktery má práva akademicke 2 ban na 30 minut za provokaci duvod nevím přesne takže čakam na omluvu a potrestání admina ktery udělal chybu a viktor at se ktomu nevyjadruje každy ví komu vlezl doprdele ušoplesk.
Důkazy: Banlist a adminove demo je to admin akademik takže demo musi mať.
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[V] Autismus Sndt
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Autismus Sndt
Počkáme na adminovo vyjádření, který k provokaci dodá důkazy.

-
BrooKlyGS - Spamer
Nie, bál som sa ťa
Ty musíš mať dosť nudný život, keď chodíš na server provokovať ...
Prišiel som na server, hráč robil hlúposti u CT ... zapínal náhodu keď tam simon dával príkazy a hučal po inom hráčovi čo to zapína dostal ban k CT, začal provokovať dostal ban na chat. Pomaly jak čas plynul a Mrzzen bol u CT tak zapol LoTrovi mikrofon ten mi pekne ponadával ... nič som mu nespravil .. čas plynul provokácie sa stupňovali, až presiahli do mena ... nechápem jak môže niekto hrať JB len na to aby vyhľadával niekoho fotky atd (pochybujem, že máš moje fotky, ale to mi je jedno) ... začneš sa proste niekomu na serveri posmievať zo vzhľadu v reálnom živote ... Pamätáš sa ako sa Kuskovi odobrala možnosť hrať na serveri ? Veľmi rýchlo k tomu napreduješ ... na serveri sa nevieš správať, hráš to len za účelom aby si mohol niekoho provokovať. Keď si nejaký iný admin nechá od teba skákať po hlave je mi to jedno, ale to čo robíš si nenechám len tak ...
+ Nejaký si si istý, že mám akademické práva ...
Inak pekná vec, že si si myslel, že tými tvojimi posmeškami si ma vyhnal zo servera
Ja som išiel ako normálny človek v nedeľu obedovať ...
Nauč sa na serveri správať

Ty musíš mať dosť nudný život, keď chodíš na server provokovať ...
Prišiel som na server, hráč robil hlúposti u CT ... zapínal náhodu keď tam simon dával príkazy a hučal po inom hráčovi čo to zapína dostal ban k CT, začal provokovať dostal ban na chat. Pomaly jak čas plynul a Mrzzen bol u CT tak zapol LoTrovi mikrofon ten mi pekne ponadával ... nič som mu nespravil .. čas plynul provokácie sa stupňovali, až presiahli do mena ... nechápem jak môže niekto hrať JB len na to aby vyhľadával niekoho fotky atd (pochybujem, že máš moje fotky, ale to mi je jedno) ... začneš sa proste niekomu na serveri posmievať zo vzhľadu v reálnom živote ... Pamätáš sa ako sa Kuskovi odobrala možnosť hrať na serveri ? Veľmi rýchlo k tomu napreduješ ... na serveri sa nevieš správať, hráš to len za účelom aby si mohol niekoho provokovať. Keď si nejaký iný admin nechá od teba skákať po hlave je mi to jedno, ale to čo robíš si nenechám len tak ...
+ Nejaký si si istý, že mám akademické práva ...

Inak pekná vec, že si si myslel, že tými tvojimi posmeškami si ma vyhnal zo servera

-
sndT - Drbna
na lotra a jeho army plati FKs kazde kolo cez fake ucet
potom placu jak male deti

takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Ani se nedivím, že ti nadávají do vzhledu, málo kdo má rád černý cigány s ušima jako slon, můžeš pracovat jako ventilátor, budeš se točit dokola jak krypl a foukat tak na ostatní lidi svěží čerství vánek. Jelikož jsem bílej a slušně vychovanej tak i poděkuji za možnost se vyjádřit.
Děkuji za možnost se vyjádřit
Děkuji za možnost se vyjádřit
Pán
Apple 4ever
Apple 4ever
-
kirbyas - Pokročilý
Jelikož je Pan Lotr klientem PojištěníNaBany a má tarif full house tak jsem povinen ho v této věci obhajovat, Lotr mně dal souhlas s řešením této věci tudíž se od teď k této věci nemusí vyjadřovat a poprosil bych aby všechny listiny byly směřovány na mně. Pokud by vedení chtělo tuto listinu vidět, není problém. A teď k samotné věci. Jelikož admin od kterého byl ban dostán nedodal potřebné dokumenty a důkazy o tom, že můj klient udělal něco proti pravidlům. Další možná teorie je ta, že sindet má koplexy, že má tmavší pleť a vylévá si zlost na ostatních. S klientem jsme se domluvili, že by jsme požadovali upřímnou omluvu a potrestání admina, také by se hodilo nějaké to víajpí zdarma.
S pozdravem
AdvokátPB
S pozdravem
AdvokátPB
- AdvokatPB
- Kolemjdoucí
Lotr si za své nevhodné chování (viz. jeho chatlog) vysloužil další dva dny na víc. Pokračuj a zanedlouho se dopracuješ zpět k permě. Ostatní mají na výběr, zda hodlají kráčet v jeho stopách.
Stížnost zamítám a zároveň zamykám. Pokud bude mít někdo zájem o unlock, napište mi to do PM i s důvodem.
Stížnost zamítám a zároveň zamykám. Pokud bude mít někdo zájem o unlock, napište mi to do PM i s důvodem.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1