• Stránka 1 z 1
[Z] k!w!_nk0 | Sniper War
Nick na servery: k!w!_nk0
SID: STEAM_1:1:216862121
Server, na ktorom chcem práva admina: Sniper War
Vek: 19
Bany, ktoré som dostal: Na gamesites ani na žiadnom inom hernom servery nemám doposiaľ žiadny perma ban. Nejaké tie bany som určite dostal ale bolo to dávno a nespomínam si už presne za čo. Najdlhší ban trval 30min.
Niečo o mne:Volám sa Martin, mám 19 rokov a pochádzam z dediny pri meste Topoľčany.
Prečo práve ja: Myslím si že sa na admina hodím, kedže som aktívny na steame každý deň okrem niektorých víkendov. (priateľka a tak)
Skúsenosti s CS:GO:V csku mám nahrané celkovo okolo 1500 hodín.
Poznámka: Na gamesites som veľmi často hrával cs 1.6, mal som aj VIP na fy_maps #1. Teda dodnes by som mal mať ale aktivačný kód si nepamätám.
SID: STEAM_1:1:216862121
Server, na ktorom chcem práva admina: Sniper War
Vek: 19
Bany, ktoré som dostal: Na gamesites ani na žiadnom inom hernom servery nemám doposiaľ žiadny perma ban. Nejaké tie bany som určite dostal ale bolo to dávno a nespomínam si už presne za čo. Najdlhší ban trval 30min.
Niečo o mne:Volám sa Martin, mám 19 rokov a pochádzam z dediny pri meste Topoľčany.
Prečo práve ja: Myslím si že sa na admina hodím, kedže som aktívny na steame každý deň okrem niektorých víkendov. (priateľka a tak)
Skúsenosti s CS:GO:V csku mám nahrané celkovo okolo 1500 hodín.
Poznámka: Na gamesites som veľmi často hrával cs 1.6, mal som aj VIP na fy_maps #1. Teda dodnes by som mal mať ale aktivačný kód si nepamätám.
-
kiwink0 - Kolemjdoucí
[Z] k!w!_nk0 | Sniper War
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: k!w!_nk0 | Sniper War
Dožeň nějaký nahlášení, ať máš podmínky alespoň trochu
Pak mi napiš
Pak mi napiš

-
TheKibaa - Profesionál