• Stránka 1 z 2 • 1, 2
KDA highlight
Ahojte,
tak mě napadlo, že by nebylo na škodu udělat si tady "síň slávy" všech rebelů na JB.
Po delší době sem si koupil VIP a tryhard po celou hru, 3x invis a brzo úhlavní nepřítel ct
https://ctrlv.cz/r9YD 30/0/7
Těším se kdo překoná
tak mě napadlo, že by nebylo na škodu udělat si tady "síň slávy" všech rebelů na JB.

Po delší době sem si koupil VIP a tryhard po celou hru, 3x invis a brzo úhlavní nepřítel ct

https://ctrlv.cz/r9YD 30/0/7
Těším se kdo překoná

-
SnowTastesGreat - Mistr
KDA highlight
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KDA highlight
https://i.imgur.com/hMW1ief.jpg
https://i.imgur.com/IH2ExLX.jpg
Mohli by nám to zaplatiť ako reklamu na VIP :D
https://i.imgur.com/IH2ExLX.jpg
Mohli by nám to zaplatiť ako reklamu na VIP :D

-
ZelezoBeton - Profesionál
Až takové skóre budete mít bez VIP, pak napište 

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
ViktorOnlyJB píše:Až takové skóre budete mít bez VIP, pak napište
Jsem tu

CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
-
KalvinJB - Spamerův sluha
jj, udělejme žebříček. Protože přesně o tom jailbreak je. Mít co nejvíce killů, ať už za T nebo CT. O nic jiného zde nejde.
Co takhle spíš udělat žebříček nejvíce získaných PP (posledních přání) za měsíc?
Co takhle spíš udělat žebříček nejvíce získaných PP (posledních přání) za měsíc?
-
ZeffGreen - Zkušený
ZeffGreen píše:jj, udělejme žebříček. Protože přesně o tom jailbreak je. Mít co nejvíce killů, ať už za T nebo CT. O nic jiného zde nejde.
PP sú pre ovečky toto je vezenie nie zábavný park, presne pre tento prístup a fakt že bez VIP si neškrtneš je ten pomer 1:3

-
ZeffGreen píše:jj, udělejme žebříček. Protože přesně o tom jailbreak je. Mít co nejvíce killů, ať už za T nebo CT. O nic jiného zde nejde.
ZeffGreene, nečetl jsi můj první příspěvek. Jedná se o co nejlepší skóre během hry u vězňů. U CT se máš logicky snažit bavit hráče a né huntit killy. Pokud má vězeň během 10 kol 30 killů, nehledal bych chybu na jeho straně, ale u CT ne?

Chodit už sem nebudu, už je to zaspamované, ale WP Železobeton

-
SnowTastesGreat - Mistr
Sieň slávy o tom, kto má najviac fragov na JB? Hm... myslel som, že JB je o atrakciách a taktike dostať PP. Nebolo by lepšie, aby bola sieň slávy o dobrých Simonoch? Napr. že by tam boli taký, čo boli obľubený, hrali podľa pravidiel a dával dobré atrakcie a nikto sa nenudil? Asi nie, lebo fragy sú hlavné -.-

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Twixo ako pisal Snow nikto netvrdi ze Simon ma huntit fragy ale neviem kde ste zobrali ze hra za TT je vylozene o PP. Ide hlavne o to prezit a to bud tym ze urobim vzburu alebo ak sa nenaskytne prilezitost skusim CT vybit pri PP popripade zoberiem VD aby som dalsie kolo nepozorovane preklzol do zbrojky. Aj za CT si tu hru potom clovek viac uzije ak ma nejaku vyzvu a nie len bandu apatickych TT ktore cakaju ako telata na porazku...

-
ZelezoBeton píše:Twixo ako pisal Snow nikto netvrdi ze Simon ma huntit fragy ale neviem kde ste zobrali ze hra za TT je vylozene o PP. Ide hlavne o to prezit a to bud tym ze urobim vzburu alebo ak sa nenaskytne prilezitost skusim CT vybit pri PP popripade zoberiem VD aby som dalsie kolo nepozorovane preklzol do zbrojky. Aj za CT si tu hru potom clovek viac uzije ak ma nejaku vyzvu a nie len bandu apatickych TT ktore cakaju ako telata na porazku...
Ako som už písal
Twixo38 píše:Hm... myslel som, že JB je o atrakciách a taktike dostať PP
Samozrejme, že ta hra potrebuje i tie vzbury, ale to je okorenenie(oživenie) hry. Ak budeš mať každe kolo(popr. druhe) veľké vzbury, tak tie CT si nezahrajú. To čo som písal malo naznačovať, že táto "sieň slávy" je na JB zbytočná a to na čo by sa malo pozerať sú tí vzorový "sajmoni"(ako som hovoril vyššie). Nechcem hovoriť, že vzbura je niečo zle, len nemalo by sa to preháňať.
JB neni stavané hlavne na vzbury, samozrejme, že je to nejaké oživenie. Ak by sa hovorilo o iných módoch, kde sú fragy i k niečomu, tak to je iné, napr. TTT

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Nevím jak vás ale mě a dost dalších lidí opravdu nebaví, když každé kolo někdo dělá vzpouru a snaží se mít co nejvíce killů. Pokud chcete mít, co nejvíce killů, tak zkuste nějaké aim servery a tam se ukažte.
CT mají tvořit kola tak aby zabavili ostatní hráče. TT musí občas taky udělat vzpouru aby tu hru oživili ale ne pokaždé, pak je to o ničem.
CT mají tvořit kola tak aby zabavili ostatní hráče. TT musí občas taky udělat vzpouru aby tu hru oživili ale ne pokaždé, pak je to o ničem.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Co tady vsichni tak hrotite
. Kazdeho bavi na JB neco jineho a nemuzete kazdemu vnucovat svuj nazor jako jediny spravny. Kdyz si tady udelaji topik o killech u T, tak tim ale nikdo netvrdi, ze JB je pouze o tom 
Muzem si udelat snidane highlight a kdo mi bude tvrdit, ze zivot je jen o snidani, tak je sulin

Muzem si udelat snidane highlight a kdo mi bude tvrdit, ze zivot je jen o snidani, tak je sulin

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 2 • 1, 2