• Stránka 1 z 1
Admini jsou nedotknutelní?
Ahoj,
co musí obsahovat stížnost na admina aby se nezamítla?
Už jsem zjistil že MFK ani bezdůvodný ban není prohřešek tak mě zajíma co je.
A o tom že, akademici nedostávají bany za freekilly bych radši ani nemluvil.
Díky, s přáním hezkého večera RealOne
co musí obsahovat stížnost na admina aby se nezamítla?
Už jsem zjistil že MFK ani bezdůvodný ban není prohřešek tak mě zajíma co je.
A o tom že, akademici nedostávají bany za freekilly bych radši ani nemluvil.
Díky, s přáním hezkého večera RealOne
- Neha
- Zkušený
Admini jsou nedotknutelní?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admini jsou nedotknutelní?
Kazdy sa moze seknut co sa fk/mfk/banu tyka, sme len ludia. Co ale zaraza mna je, ze akademikovi moze prejst aj nieco na tento styl http://leteckaposta.cz/482331520 

-
Leviatan - Zkušený
Ahoj,
prečo si rovno nepíšeš PM daném človeku, čo to riešil? Sa hanbíš napísať danému človeku, že prečo to tak riešil a z akých dôvodov napr. ten ban nebol bezdôvodný? Asi nie, tak to nabudúce skús.
A ak to chceš riešiť, tak nabudúce buď konkretný.
prečo si rovno nepíšeš PM daném človeku, čo to riešil? Sa hanbíš napísať danému človeku, že prečo to tak riešil a z akých dôvodov napr. ten ban nebol bezdôvodný? Asi nie, tak to nabudúce skús.
A ak to chceš riešiť, tak nabudúce buď konkretný.

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Twixo až bude Awee odepisovat tak to s ním pořeším, bohužel teď dělá mrtvého brouka.
Bezdůvodný ban to byl, sám admin mi to poté potvrdil.
Je snad jasné co myslím, Brookly dal MFK a nebýt mě, tak o tom dodnes neví. (a to se máme Brooklyho ptát na pravidla + hráči kopírují to co dělá na serveru, protože si myslí že to je správně)
Bezdůvodný ban to byl, sám admin mi to poté potvrdil.
Je snad jasné co myslím, Brookly dal MFK a nebýt mě, tak o tom dodnes neví. (a to se máme Brooklyho ptát na pravidla + hráči kopírují to co dělá na serveru, protože si myslí že to je správně)
- Neha
- Zkušený
Stížnosti na adminy jsou zde z jednoduchého důvodu. Pokud se ti na serveru nelíbí postoj/chování nějakého admina, můžeš ho zde nahlásit jeho nadřízeným osobám, kteří udělají patřičné kroky pro to, aby došlo k nápravě, pokud je samozřejmě třeba něco dělat. Tobě se jako hráči pak bude na našich serverech hrát lépe a budeš je navštěvovat raději.
Ty si ale opakovaně stěžuješ na adminy, následně na jejich nadřízené a poté dále ještě na jejich nadřízené, protože chceš docílit toho, aby byl admin potrestán, nejlépe zrušením práv. Takto chodíš po serverech, hledáš každou chybu, kterou admin udělá, abys ho mohl nahlásit s doměním, že ho kvůli tomu zrušíme. Děláš to už přes rok, zatím jsme díky tobě úspěšně zrušili 0 adminů, velice ti děkujeme.
Každopádně jestli máš čas na takovéhle zbytečné topiky, tak nějaké ta knížka "Jak jsem načapal Brooklyho při MFK 1. díl" by byla docela příjemné čtení před spaním. Popřemýšlej o tom, určitě by se to kupovalo
btw. akademici jsou trestáni jako normální hráči, jen s nimi je trochu lepší domluva a tak není vždy potřeba je trestat banem.
Topik zamykám. Pokud se ti sem bude chtít Aweeno vyjádřit, tak to udělá i tak.
Ty si ale opakovaně stěžuješ na adminy, následně na jejich nadřízené a poté dále ještě na jejich nadřízené, protože chceš docílit toho, aby byl admin potrestán, nejlépe zrušením práv. Takto chodíš po serverech, hledáš každou chybu, kterou admin udělá, abys ho mohl nahlásit s doměním, že ho kvůli tomu zrušíme. Děláš to už přes rok, zatím jsme díky tobě úspěšně zrušili 0 adminů, velice ti děkujeme.
Každopádně jestli máš čas na takovéhle zbytečné topiky, tak nějaké ta knížka "Jak jsem načapal Brooklyho při MFK 1. díl" by byla docela příjemné čtení před spaním. Popřemýšlej o tom, určitě by se to kupovalo

btw. akademici jsou trestáni jako normální hráči, jen s nimi je trochu lepší domluva a tak není vždy potřeba je trestat banem.
Topik zamykám. Pokud se ti sem bude chtít Aweeno vyjádřit, tak to udělá i tak.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1