• Stránka 1 z 1
[Z] Žádost o práva / GuHHH666 / JB's
Nick na serveru: GuHHH666
SID: STEAM_0:1:97942402
Sekce, na které chci práva: JB's
Věk: 14 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3758
Bany, které jsem dostal: Mám tam jeden ban za údajné házení gun TT, který jsem dostal když jsem začínal hrát.
Něco o mně: Jmenuji se Rudolf. Je mi 14 let. Chodím na ZŠ Moravskou do 9 ročníku. Bydlím v Havířově a mezi mé koníčky patří hraní pc her (CS:GO a JB) a Judo.
Proč právě já: Myslím si že moje znalost pravidel není špatná, plus mám celkem dost skušeností z JB protože jsem před tím hrál na xy jiných serverech.
Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mám nahráno přes 2050 hodin ztoho asi 600 hodin JB's Můj aktuální rank je Gold Nova 1 (moc nehraji kompety).
Případné poznámky: Když mě nebutete chtí jako admina rád bych si zkusil testy na pravidla
SID: STEAM_0:1:97942402
Sekce, na které chci práva: JB's
Věk: 14 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3758
Bany, které jsem dostal: Mám tam jeden ban za údajné házení gun TT, který jsem dostal když jsem začínal hrát.
Něco o mně: Jmenuji se Rudolf. Je mi 14 let. Chodím na ZŠ Moravskou do 9 ročníku. Bydlím v Havířově a mezi mé koníčky patří hraní pc her (CS:GO a JB) a Judo.
Proč právě já: Myslím si že moje znalost pravidel není špatná, plus mám celkem dost skušeností z JB protože jsem před tím hrál na xy jiných serverech.
Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mám nahráno přes 2050 hodin ztoho asi 600 hodin JB's Můj aktuální rank je Gold Nova 1 (moc nehraji kompety).
Případné poznámky: Když mě nebutete chtí jako admina rád bych si zkusil testy na pravidla

-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
[Z] Žádost o práva / GuHHH666 / JB's
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva / GuHHH666 / JB's
Žádáš si měsíc co měsíc, ale nevidím vůbec žádnou snahu. Na serverech jsi nahrál možná tak kolem 10-15 hodin za tento měsíc, což není žádná sláva. Do PP jsi od minulé žádosti nikoho nenahlásil, což mimochodem patří mezi povinnosti akademika. Neměl bych nic moc proti, kdyby jsme si s tebou zkusili a testy, ale nic není zadarmo. Projev nějakou snahu a jako obvykle to můžeš za měsíc zkusit znovu.
Zamítám.
Zamítám.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1