• Stránka 1 z 1
Problém s MIKom Cs 1.6
Dobrý večer
Tenhle problém už mám celkom dlouho už asi 2 roky.Rovno k veci....Na serveru JailBreak mi často říkaji hráči dokonce i adminy že si se laguji nevíte čim by to mohlo být ? Ping mám prúmerne 30-59 Fps mám 100-400 kedy jak...Jestli to že mám Windows XP ? nebo jak ?
Tenhle problém už mám celkom dlouho už asi 2 roky.Rovno k veci....Na serveru JailBreak mi často říkaji hráči dokonce i adminy že si se laguji nevíte čim by to mohlo být ? Ping mám prúmerne 30-59 Fps mám 100-400 kedy jak...Jestli to že mám Windows XP ? nebo jak ?
Ďakujem za pozornosť
S pozdravem
unicornzz^; :*
S pozdravem
-
unicornzzYT - Pokročilý
Problém s MIKom Cs 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s MIKom Cs 1.6
Možná je problém v samotném miku. Laguješ jen na JB? TS3, Skype - tam je to v pohodě? Jaký používáš mik?
Btw. celkem mě udivuje, jak můžeš vytáhnout na JB 400 fps s XPčkem
Btw. celkem mě udivuje, jak můžeš vytáhnout na JB 400 fps s XPčkem

Admin since 24.3.2016

-
KenTik - Spamer
OS nie je jediná vec, ktorá ti ovplyvňuje FPS Kentus.
Unicorn, môže to byť kľudne základná vec. Napríklad, že už máš na klávesnici úplne "vymačkané" tlačítko, na ktorom máš voice. Skús si to prehodiť na iné. Niekedy to pomôže. Ďalej, tak ako píše Kentik, napíš, či ti to seká len v CSku, či máš Notebook alebo PC a takisto, či máš integrovaný mik, na slúchadlách alebo osobitný.
No a v neposlednom rade ti odporúčam prečítať si tento, podľa mňa veľmi zaujímavý, Topic, kde sa zase raz Juzlesko rozpísal.

Unicorn, môže to byť kľudne základná vec. Napríklad, že už máš na klávesnici úplne "vymačkané" tlačítko, na ktorom máš voice. Skús si to prehodiť na iné. Niekedy to pomôže. Ďalej, tak ako píše Kentik, napíš, či ti to seká len v CSku, či máš Notebook alebo PC a takisto, či máš integrovaný mik, na slúchadlách alebo osobitný.
No a v neposlednom rade ti odporúčam prečítať si tento, podľa mňa veľmi zaujímavý, Topic, kde sa zase raz Juzlesko rozpísal.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Ahoj takže sem se na to koukal:
Mám Nootbuk je už starý 4 roky.Mám na ňom windows xp.Na nootbuku je klávesnica ktorá mi bohužial nejde takže som si kúpil klávesnicu.Moj mik stál tak okolo 2-4Eur(kupovala mi ho mama) Je to Sencor niečo taký lacný.Pokusím sa vám o nom niečo najsť.
A používam aj TeamSpeak aj Skype ale skoršie ten Teamspeak a tam mi ide všetko normálne až na to že moc kričím lebo ho mám hned pred ústami
Mám Nootbuk je už starý 4 roky.Mám na ňom windows xp.Na nootbuku je klávesnica ktorá mi bohužial nejde takže som si kúpil klávesnicu.Moj mik stál tak okolo 2-4Eur(kupovala mi ho mama) Je to Sencor niečo taký lacný.Pokusím sa vám o nom niečo najsť.
A používam aj TeamSpeak aj Skype ale skoršie ten Teamspeak a tam mi ide všetko normálne až na to že moc kričím lebo ho mám hned pred ústami
Ďakujem za pozornosť
S pozdravem
S pozdravem
-
unicornzzYT - Pokročilý
Pokiaľ sa laguješ iba v hre, skús aktulizovať Zvukvé zariadnie
Aktualizácia ovládača zvukovej karty v systémoch Windows Vista a Windows XP
PRE WINDOWS XP:Ak chcete aktualizovať ovládač zvukovej karty, postupujte nasledovne:
1.) Kliknite na tlačidlo Štart, kliknite na položku Ovládací panel a potom dvakrát kliknite na položku Systém.
2.) Kliknite na kartu Hardvér.
3.) Rozbaľte položku Ovládacie prvky zvuku, videa a hier.
4.) Dvakrát kliknite na zvukovú kartu a potom kliknite na kartu Ovládač.
5.) Kliknite na tlačidlo Aktualizovať ovládač.
6.) Podľa pokynov Sprievodcu aktualizáciou hardvéru aktualizujte ovládač zvukovej karty.
Aktualizácia ovládača zvukovej karty v systémoch Windows Vista a Windows XP
Secret Supporter. PM ME
-
Dreamek - Zkušený
Ahoj Dreamek robil som to čo si mi dal ale pri 3 či 4 som sa zastavil že Správca zariadení ja to mám po anglicky : http://prntscr.com/hagwf3 a ked som si to preložil tak to bolo to Device Manager a toto mi to ukázalo : http://prntscr.com/hagxa8
Ďakujem za pozornosť
S pozdravem
S pozdravem
-
unicornzzYT - Pokročilý
Dal se posunes tak, ze rozkliknes Sound, video and game controllers. Pokud tam mas jen 1 vec, tak na ni klikni pravym a vyber Update Driver Software… Pokud je jich tam vic, tak bud rozhodni sam ktera je ta spravna, nebo pouzij navod.
Pak vyber Search automatically, kdyz ti to jen rekne, ze driver je aktualni, jeste se muzes podivat sam po novejsi verzi. K tomu je ale treba znat tvou zakladni desku pripadne kompletni nazev notebooku.
Jsou minimalne 3 zpusoby jak zjistit, kterou zakladni desku mas:
Pak vyber Search automatically, kdyz ti to jen rekne, ze driver je aktualni, jeste se muzes podivat sam po novejsi verzi. K tomu je ale treba znat tvou zakladni desku pripadne kompletni nazev notebooku.
Jsou minimalne 3 zpusoby jak zjistit, kterou zakladni desku mas:
- Podivat se dovnitr PC
- HWiNFO Portable (po spusteni vlevo kliknes na Motherboard a mas to pred ocima)
- CPU-Z (po spusteni nahore kliknes na Mainboard a uvidis to).

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1