[vyriešené] Problém s monitorom

Příspěvekod Izaya » 08 lis 2017, 18:15

Zdravím. Mám problém s monitorom. Kúpil som si nový PC a zapojil som ho jak má byť. PC som zapol išiel ale monitor mi nejde akoby nemal energiu. Preistotu som ešte odpojil nový a zapojil starý pc a tam mi ide.
[img]ba787e66ec9279d07c1cbc5937622ad8[/img]
Izaya
Pokročilý
Pokročilý

[vyriešené] Problém s monitorom

od Rumcajz » 08 lis 2017, 18:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problém s monitorom

Příspěvekod ericek111 » 08 lis 2017, 20:16

Máš integrovanú alebo dedikovanú grafiku? Ak máš dedikovanú, musíš zapojiť videokábel priamo do grafiky.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: Problém s monitorom

Příspěvekod Izaya » 10 lis 2017, 23:32

J už som to vyriešil, trebalo kupiť nový kabel aby sa vošiel do grafiky.
[img]ba787e66ec9279d07c1cbc5937622ad8[/img]
Izaya
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Vyriešené topicy