• Stránka 1 z 1
BB3 evip
Pekný večer prajem, mám menšiu otázku že čo je to za spôsob že človek si kúpi EVIP na vašom servery, vy ten server zmažete kvôli tomu že je málo navštevovaný, neprídem tu po nejakom čase a keď si chcem zahrať s výhodami za ktoré som dal skurvených 16euro tak ma to presmeruje niekde inde.Tak aspoň zato že si to človek už raz kúpil a nebol tu v dobe zrušenia by ste mohli byť taký zlatý a vykompenzovať mu to tým že mu to dáte na tú istú sekciu a iba na iný server.Lebo je to dosť prijebané že si to človek od vás kúpi, nepríde chvílu a peniaze/evip nikdy.A to sa netýka jedného serveru ale Furien11,10 a BB3.A nie že vám niekto napíše "DLE PODMÍNEK nepřevádíme, bohužel". 

-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
Re: BB3 evip
Ahoj. Přenášet VIP výhody lze jen pokud je server čerstvě zrušen..
Gamesites si vyhrazuje právo na zrušení serverů a tím uživatelům zanikají veškeré výhody.
Gamesites si vyhrazuje právo na zrušení serverů a tím uživatelům zanikají veškeré výhody.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Aha, takže keď Gamesites zruši servery kde mam nakupene ich EVIP vyhodi na trvalu dobu a ja som tu vtu dobu neni, vsetko sa mi zrusi ked som prave vten moment tu neni aktivny, ale viem ze som si to VIP kupil.Keď vam dodam vypis z mailu ze som si to vip naozaj kupil a investoval som to, preco by sa mi to nemohlo dat na rovnaku sekciu, ale na iny sever aby som vaše vyhodi mohol znova použiť.
-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
Máš to napsané v podmínkách při aktivaci VIP, BB3 je zrušenej už přes více než rok, proto přesun na jiný BB není již možný.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1