• Stránka 1 z 1
[Z] Žadost o práva na serveru JB
Nick na serveru:©>>Kubajz<<©ツ csgo-skins.com
SID: STEAM_0;1:112354676
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=13019
Bany, které jsem dostal: Jednou jsem 1 hodinu nemohl psat do chatu
Něco o mně: Bydlím v druhé nejzadluženější obci v ČR (Turovice) chodím do školy Dřevohostice jsem. v 9 třídě.
Proč právě já: Chci aby bylo na aerverech vše v pořádku.
Zkušenosti s CS:GO: Mam nahráno 800 + hodin JB mě baví.
SID: STEAM_0;1:112354676
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=13019
Bany, které jsem dostal: Jednou jsem 1 hodinu nemohl psat do chatu
Něco o mně: Bydlím v druhé nejzadluženější obci v ČR (Turovice) chodím do školy Dřevohostice jsem. v 9 třídě.
Proč právě já: Chci aby bylo na aerverech vše v pořádku.
Zkušenosti s CS:GO: Mam nahráno 800 + hodin JB mě baví.
-
kubajzcz15 - Kolemjdoucí
[Z] Žadost o práva na serveru JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žadost o práva na serveru JB
Ahoj,
prvně si projdi si akademii prvně
Zamitnuto
prvně si projdi si akademii prvně
Zamitnuto
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [Z] Žadost o práva na serveru JB
Ahoj
jak to bude dal probíhat

-
kubajzcz15 - Kolemjdoucí
Splň podmienky prijatia do akadémie a požiadaj si o Akademika. Budeš nahlasovať hriešnikov do sekcie Porušenia pravidiel (PP). Za každé vyriešené nahlásenie dostaneš body a po dosiahnutí 55 bodov si môžeš požiadať o akademika pokročilého.
Všetko je tu, na fórku, stačí hľadať a čítať.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
ericek111 píše:Splň podmienky prijatia do akadémie a požiadaj si o Akademika. Budeš nahlasovať hriešnikov do sekcie Porušenia pravidiel (PP). Za každé vyriešené nahlásenie dostaneš body a po dosiahnutí 55 bodov si môžeš požiadať o akademika pokročilého.
btw, Life, wtf?byLife píše:prvně si projdi si akademii prvně
Nic to je v pohodě kámo xD, dojdu sem tak po roce a musím se smát.. Kluk má místo kreatin a ani už neví co píše neřeš to

krásné O:) :3
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
Knifer, Kniferko, YungYeezus, Dinosaurusek a bůh ví co ještě :)
Straje profil: https://www.gamesites.cz/forum/yungyeezus-u45902.html
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
Knifer, Kniferko, YungYeezus, Dinosaurusek a bůh ví co ještě :)
Straje profil: https://www.gamesites.cz/forum/yungyeezus-u45902.html
-
Dinosaurusek - Amatér
Lajferino se přepsal, tak z toho uděláme 3. sv. válku, yep. Knifer si s Lifem popíše na FB, ne zde.
Zamykám.
Zamykám.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1