• Stránka 1 z 1
EVIP
Zdravím,na serveru Avatar {vtedy bola ešte Avata2}som mal evip (Nick= "Vasek"). Prestal som to hrať a po roku som tam znova prišiel a evip mi nešlo. Neviem na ktorom emailu mam ten kód tak či by ste mi mohli poradiť. dík. 

wTf │.
-
SKVASEK - Kolemjdoucí
Re: EVIP
SKVASEK píše:Ale ja som asi pred rokov hral Avatar pod menom Vasek a všetko mi išlo...A teraz prídem na Avatar zadam heslo k E-vip a nejde mi ...
Zadávás správný kód? Stačí zadat VIP kód a Evip ti pojede.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Nechcem vam do toho kecat ale predtim si hovoril že nevieš naist ten email z kodom tak kde je pravda??

- lukasdras111
- Kolemjdoucí
mas iba "kod" alebo mas setinfo _pwXX "kod" ?
ak je to ta druha moznost, tak napis /aktivator na servery a tam napis iba ten kod z toho setinfa.
btw dufam, ze si nemal to vip na AV2, kedze ten uz je zruseny davno a vip bolo zrusene s nim
ak je to ta druha moznost, tak napis /aktivator na servery a tam napis iba ten kod z toho setinfa.
btw dufam, ze si nemal to vip na AV2, kedze ten uz je zruseny davno a vip bolo zrusene s nim
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Ale vy to nechápete? Hral som avatar pod menom Vasek ,kód viem ten pod ktorým som hralasi pred rokom a všetko mi išlo.
. a teraz som si chcel ísť zahrať a zadal som to isté meno aj kód a mi písalo že neplatný kód... A žiadny nový kód mi neprišiel .
. a teraz som si chcel ísť zahrať a zadal som to isté meno aj kód a mi písalo že neplatný kód... A žiadny nový kód mi neprišiel .
wTf │.
-
SKVASEK - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1