• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Prosim o Admin Prava na Jailbreak
Sekcia/PoTaTo981
Nick v hre:PoTaTo
Nick na Forum:PoTaTo981
Moj Profil:ucp.php
Vek:15
Dobry Deň
o mňe:Som Slovak som dobry človek ale niekedy nie napriklad uz som dostal niekolko banov
a Mrzí ma to
Dostal som za:MFK,1 za nadavky.Rád chodim na vaš server je lepši než ...najskor som hraval Kotelnu ale jeden Kamos(Vola sa na JB:Autist Team Kappa)ma priviedol do GamesitesVeľmi mu za to Dakujem
Prečo by som sa chcel stat Adminom?:Moc Krat sa mi Stáva (aj Dnes)že pridem na server a tam Kidi u CT a Ja s Tým nemôžem nič Robit Lebo je Rano 6 ludí na Serveru a žiaden Admin! Su Tam napr.Demencia,FK,Nevedia Robit simona!!!Chcel By som ho zabanovat aj ostatných!!!!Ktory Robia Taketo Veci!!
Preto Chcem Byt Admin Chcem Pomoct Gamesites aby Boli Najoblubenejší!!
Dakujem Všetko
s Pozdravom PoTaTo
Nick v hre:PoTaTo
Nick na Forum:PoTaTo981
Moj Profil:ucp.php
Vek:15
Dobry Deň
o mňe:Som Slovak som dobry človek ale niekedy nie napriklad uz som dostal niekolko banov

Prečo by som sa chcel stat Adminom?:Moc Krat sa mi Stáva (aj Dnes)že pridem na server a tam Kidi u CT a Ja s Tým nemôžem nič Robit Lebo je Rano 6 ludí na Serveru a žiaden Admin! Su Tam napr.Demencia,FK,Nevedia Robit simona!!!Chcel By som ho zabanovat aj ostatných!!!!Ktory Robia Taketo Veci!!

s Pozdravom PoTaTo

- PoTaTo981
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Prosim o Admin Prava na Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prosim o Admin Prava na Jailbreak
PoTaTo981 píše:Chcem Pomoct Gamesites aby Boli Najoblubenejší!!![]()
Tak požádej za pár let

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1