Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] JailBreak žádost :)

Příspěvekod Vosty » 18 lis 2017, 09:49

Nick na serveru: Vosty
SID: STEAM_0:1:106518247
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=6917
Bany, které jsem dostal:Zatím žádné
Něco o mně: Tak jsem jmenuji se Patrik.Mám 17 let narodil jsem se ve Frýdku kde také i žiji.No jinak jsem na strědní prumyslové škole v Místku na oboru IT kde doufám že uspěji s maturitou.Ve škole se mi zatím daří a v pohodě ji stíhám i s návštěvy na JB serverech.Jinak rád chodím ven nebo s kamarady jen tak zapařit. V poslední době jsem si oblíbyl motorky a uvažuji si i nějakou koupit.
Proč právě já: Od mé první žádosti se toho hodně na všech serverech změnilo hodně. Jsou tam také nový hráči kteří nevím moc o modu JailBreak nebo takoví kteří to hrají poprvé. Chápu že Chybami se člověk učí a proto bych jim byl schopen vysvětlit jakoukoliv chybu kterou by popřípadě dělali za CT nebo za T. A jelikož teď v poslední době hraju na JB celkem často tak věřím že s aktivitou by nebyl problém :) .
Zkušenosti s CS:GO: No tak CS hraju už od mých 9 let. ve 13 jsem se dostal společně s kamaradem na server JB simple na CS 1.6 kde jsem take dlouho hrál. 19.2.2015 jsem dostal CS:GO a začal jsem hrát to. Po chvíli mě CS:GO přestalo samotne bavit tak mě napadlo zda JB není i na CS:GO. Tak jsem začal hrát zde. a nakonec jsem se uchytil na JB#07 zde také aktivně hraji
Případné poznámky: Nemám rád egoisty :D[/quote]
Vosty
Amatér
Amatér

[Z] JailBreak žádost :)

od Rumcajz » 18 lis 2017, 09:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak žádost :)

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 18 lis 2017, 11:16

Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: JailBreak žádost :)

Příspěvekod Vosty » 18 lis 2017, 11:36

Omlouvám se za kopii poslední věty :(
Vosty
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů