• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o admina
Dobrý den, rád bych požádal o práva na JaliBreak serveru
Nick ve hře : (KaZaRi) Markomak
Nick na fóre : markomak
Profil na fóre : markomak-u58549.html
Věk: 16, skoro 17
Steam nick : Markomak
Steam ID : STEAM_0:0:72529586
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... ayer=41153
Nejaké bany nebo prohřešky : Neměl jsem zatím žádná problém. Dostal jsem ban na chat za spam(napsal jsem 3x stejnou větu), ale už jsem se poučil.
Něco o sobě: Jmenuji se Michal , ale většina lidí mě pozná pod herním nickem Markomak. Hraji League of Legends v teamu LT (Jsem dia 5
) . Ale když nehraju LOL tak jsem většinou na JailBreak serveru. Mám nahraných víc než 60 h a okolo 50 na JailBreaku. Jsem v druhém ročníku na škole : VOŠ SPŠ a JŠ Kutná Hora. Ve volném čase rád hraji na klavír a kytaru.
Proč by jsem chtěl na GS být adminem: Když hraji JailBreak, tak mě štve jak lidi beztrestně porušují pravidla a já s tím nic nemůžu udělat, pouze počkat než přijde nějaký admin. Hraji na JailBreak 7, kam chodí admini zřídka, ale protože jsem tam skoro pořád, tak by jsem tomu mohl pomoci.
Předem děkuji za přečtení a za strávený čas. Doufám, že vyjádření bude kladné. S pozdravem Markomak
Nick ve hře : (KaZaRi) Markomak
Nick na fóre : markomak
Profil na fóre : markomak-u58549.html
Věk: 16, skoro 17
Steam nick : Markomak
Steam ID : STEAM_0:0:72529586
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... ayer=41153
Nejaké bany nebo prohřešky : Neměl jsem zatím žádná problém. Dostal jsem ban na chat za spam(napsal jsem 3x stejnou větu), ale už jsem se poučil.
Něco o sobě: Jmenuji se Michal , ale většina lidí mě pozná pod herním nickem Markomak. Hraji League of Legends v teamu LT (Jsem dia 5

Proč by jsem chtěl na GS být adminem: Když hraji JailBreak, tak mě štve jak lidi beztrestně porušují pravidla a já s tím nic nemůžu udělat, pouze počkat než přijde nějaký admin. Hraji na JailBreak 7, kam chodí admini zřídka, ale protože jsem tam skoro pořád, tak by jsem tomu mohl pomoci.
Předem děkuji za přečtení a za strávený čas. Doufám, že vyjádření bude kladné. S pozdravem Markomak
-
markomak - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žádost o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admina
Prihlas sa do akadémie.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Habs - Spamer